Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

APP de l'Escola Anxaneta. L'aplicació permet una comunicació directa entre el centre i els pares dels alumnes. Consta d'una primera pantalla de registre on s'identifica l'usuari. A continuació apareix un menú amb diverses opcions: secció de comunicats enviats per l'escola -ja siguin comunicats generals o personalitzats-, secció "Anxaneta" amb un enllaç a la web de l'escola, secció "Agenda" amb un calendari d'activitats, secció "Documents", secció "AMPA" amb enllaç a la web de l'AMPA, secció "Macedònia" amb la informació relativa al servei de menjador, "TPV Escola" per realitzar pagaments online i "Contacta" amb les dades de contacte de l'escola.

Novedades

Versión 1.61

Correción de errores

Valoraciones y reseñas

5.0 de 5
1 valoración

1 valoración

Privacidad de la app

El desarrollador, David Ruiz, ha indicado que las prácticas de privacidad de la app pueden incluir la gestión de datos descrita a continuación. Para obtener más información, consulta la política de privacidad del desarrollador.

No se recopilan datos

El desarrollador no recopila ningún dato en esta app.

Las prácticas de privacidad pueden variar, por ejemplo, dependiendo de tu edad o de las funciones que uses. Más información

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar