Esguard 17+

Setmanari d'info i cultura

Esguard Publications

Diseñado para iPad

    • 4,0 • 5 valoraciones
    • Gratis
    • Ofrece compras dentro de la app

Capturas de pantalla

Descripción

Cada dimecres al teu mòbil o tauleta!

ESGUARD és la primera revista en català nadiua per a dispositius mòbils. Cada setmana hi trobaràs continguts de qualitat pensats per treure tot el potencial del teu iPhone o iPad, en la teva llengua.
La capçalera recupera un mot català en desús, però amb un doble significat que retrata exactament l'esperat de la revista: Esguard vol dir mirada, però també vol dir consideració, respecte.
Cada setmana, hi trobaràs una mirada desacomplexada sobre Catalunya i la seva gent, amb un format interactiu multimèdia.

El cor de cada número d'ESGUARD és una conversa distesa i informal amb personalitats rellevants i destacats. Màrius Serra, Matthew Tree, Toni Aira i Txe Arana fan torns cada setmana per parlar amb gent de la cultura, la política, l'esport i la societat civil. El resultat és una entrevista multimèdia que ocupa l'espai central d'ESGUARD.

La subscripció anyal a ESGUARD es gratuïta. Cada setmana podràs descarregar el teu exemplar des del Quiosc del teu iPad. 52 números per any, gratuïts per gentilesa dels nostres patrocinadors. Els exemplars anteriors sempre hi seran disponibles en forma gratuïta.

Novedades

Versión 7.0

Ara pots obrir la revista mentre es descarrega!

Valoraciones y reseñas

4,0 de 5
5 valoraciones

5 valoraciones

Carme Vergés ,

Genial!

És un plaer gaudir del cafè del matí tot llegint una revista tant ben feta a tots els nivells. Moltes felicitats a tots els responsables i col.laboradors!

JoaquimGirona ,

Una nova revista per uns nous temps

Aquesta és una de les milers d'iniciatives que la societat catalana hem d'emprendre, al marge dels partits i en tots els àmbits, des d'avui, dia 12. Felicitats.

Natxo666e ,

M'encanta!

Primer a l'iPad i ara també a l'iPod Touch per llegir-la al bus! Gràcies!!!

Privacidad de la app

El desarrollador, Esguard Publications, ha indicado que las prácticas de privacidad de la app pueden incluir la gestión de datos descrita a continuación. Para obtener más información, consulta la política de privacidad del desarrollador.

No se recopilan datos

El desarrollador no recopila ningún dato en esta app.

Las prácticas de privacidad pueden variar, por ejemplo, dependiendo de tu edad o de las funciones que uses. Más información

Más de este desarrollador

También te puede interesar

Noticias
Noticias
Noticias
Noticias
Noticias
Noticias