Captures de pantalla

Descripció

ESGUARD és la primera revista en català nadiua per a dispositius mòbils. Cada setmana hi trobaràs continguts de qualitat pensats per treure tot el potencial del teu iPhone o iPad, en la teva llengua.
La capçalera recupera un mot català en desús, però amb un doble significat que retrata exactament l'esperat de la revista: Esguard vol dir mirada, però també vol dir consideració, respecte.
Cada setmana, hi trobaràs una mirada desacomplexada sobre Catalunya i la seva gent, amb un format interactiu multimèdia.

El cor de cada número d'ESGUARD és una conversa distesa i informal amb personalitats rellevants i destacats. Màrius Serra, Matthew Tree, Toni Aira i Txe Arana fan torns cada setmana per parlar amb gent de la cultura, la política, l'esport i la societat civil. El resultat és una entrevista multimèdia que ocupa l'espai central d'ESGUARD.

La subscripció anyal a ESGUARD es gratuïta. Cada setmana podràs descarregar el teu exemplar des del Quiosc del teu iPad. 52 números per any, gratuïts per gentilesa dels nostres patrocinadors. Els exemplars anteriors sempre hi seran disponibles en forma gratuïta.

Novetats

Versió 6.5

Adaptació a nous formats de pantalla i correcció de petits errors.

Valoracions i ressenyes

4.0 de 5
3 valoracions

3 valoracions

Carme Vergés ,

Genial!

És un plaer gaudir del cafè del matí tot llegint una revista tant ben feta a tots els nivells. Moltes felicitats a tots els responsables i col.laboradors!

JoaquimGirona ,

Una nova revista per uns nous temps

Aquesta és una de les milers d'iniciatives que la societat catalana hem d'emprendre, al marge dels partits i en tots els àmbits, des d'avui, dia 12. Felicitats.

Natxo666e ,

M'encanta!

Primer a l'iPad i ara també a l'iPod Touch per llegir-la al bus! Gràcies!!!

Informació

Proveïdor
Germà Capdevila i Vernet
Mida
16.9 MB
Categoria
Notícies
Compatibilitat

Cal que tinguis el sistema operatiu iOS 9.0 o posterior. Compatible amb els següents dispositius: iPhone, iPad i iPod touch.

Idiomes

Català, Anglès, Basc

Edat
17+
Temes provocatius/per a adults poc freqüents/lleus
Humor obscè o groller poc freqüent/lleu
Referències o consum d’alcohol, tabac o drogues poc freqüents/lleus
Accés web no restringit
Copyright
Preu
Gratis
Compres integrades
  1. Subcripció anyal gratuïta

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

Més d’aquest desenvolupador

També et pot agradar