Capturas de pantalla

Descripción

ESGUARD és la primera revista en català nadiua per a dispositius mòbils. Cada setmana hi trobaràs continguts de qualitat pensats per treure tot el potencial del teu iPhone o iPad, en la teva llengua.
La capçalera recupera un mot català en desús, però amb un doble significat que retrata exactament l'esperat de la revista: Esguard vol dir mirada, però també vol dir consideració, respecte.
Cada setmana, hi trobaràs una mirada desacomplexada sobre Catalunya i la seva gent, amb un format interactiu multimèdia.

El cor de cada número d'ESGUARD és una conversa distesa i informal amb personalitats rellevants i destacats. Màrius Serra, Matthew Tree, Toni Aira i Txe Arana fan torns cada setmana per parlar amb gent de la cultura, la política, l'esport i la societat civil. El resultat és una entrevista multimèdia que ocupa l'espai central d'ESGUARD.

La subscripció anyal a ESGUARD es gratuïta. Cada setmana podràs descarregar el teu exemplar des del Quiosc del teu iPad. 52 números per any, gratuïts per gentilesa dels nostres patrocinadors. Els exemplars anteriors sempre hi seran disponibles en forma gratuïta.

Novedades

Versión 6.5

Apple ha actualizado esta app para mostrar el icono de la app Apple Watch.

Adaptació a nous formats de pantalla i correcció de petits errors.

Valoraciones y reseñas

4,0 de 5
5 valoraciones

5 valoraciones

Carme Vergés ,

Genial!

És un plaer gaudir del cafè del matí tot llegint una revista tant ben feta a tots els nivells. Moltes felicitats a tots els responsables i col.laboradors!

JoaquimGirona ,

Una nova revista per uns nous temps

Aquesta és una de les milers d'iniciatives que la societat catalana hem d'emprendre, al marge dels partits i en tots els àmbits, des d'avui, dia 12. Felicitats.

Natxo666e ,

M'encanta!

Primer a l'iPad i ara també a l'iPod Touch per llegir-la al bus! Gràcies!!!

Privacidad de la app

El desarrollador, Esguard Publications, no ha proporcionado a Apple detalles sobre las prácticas de privacidad y la gestión de datos. Para obtener más información, consulta la política de privacidad del desarrollador.

No se han proporcionado detalles

Se requerirá al desarrollador que proporcione detalles de privacidad cuando envíe la próxima actualización de la app.

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

Música
Comida y bebida

También te puede interesar

Noticias
Noticias
Noticias
Noticias
Noticias
Noticias