FaceTime 4+

Apple

    • 3,6 • 223 valoracions
    • Gratis

Captures de pantalla

Descripció

Comunica’t amb la família i les amistats d’arreu del món amb l’àudio i les videotrucades del FaceTime.

SharePlay
Mira vídeos i escolta música de forma compartida amb el SharePlay. La reproducció sincronitzada i els controls compartits permeten que tothom vagi a l’una. A més, amb el volum intel·ligent, pots mantenir una conversa al FaceTime i, alhora, gaudir d’un vídeo o una cançó.

Pantalla compartida
Comparteix la pantalla de l’iPhone, l’iPad o el Mac, i mostra les teves apps favorites al FaceTime.

Enllaços del FaceTime
Convida els amics a una trucada del FaceTime amb un enllaç web que pots compartir a qualsevol lloc. Fins i tot les persones que no tenen un dispositiu Apple poden unir-se a la trucada a l’instant des del navegador, sense iniciar sessió.

Modes del micròfon
Fes servir l’aïllament de veu per cancel·lar el soroll ambiental i destacar la teva veu. Utilitza l’ampli espectre per incloure tots els sons de l’ambient a la trucada.

Mode retrat
El mode retrat del FaceTime difumina el fons i centra la imatge en tu. Aquesta funció està disponible als iPhone i iPad del 2018 en endavant, i als Mac amb xip d’Apple.

Avisos de micròfon silenciat
Si parles sense haver activat el micròfon, els avisos de micròfon silenciat t’ho faran saber.

Àudio espacial
Amb l’àudio espacial, la veu de la persona que parla es projecta perquè soni com si vingués de la posició en què es troba a la trucada. Aquesta funció està disponible als iPhone, iPad i Mac del 2018 en endavant.

Vista de retícula
La vista de retícula et permet veure les persones de les trucades grupals del FaceTime amb icones de la mateixa mida. També es destaca la persona que parla perquè sàpigues fàcilment qui és.

Enquadrament centrat
L’enquadrament centrat utilitza l’aprenentatge automàtic per ajustar la càmera frontal amb ultra gran angular durant les videotrucades del FaceTime per mantenir‑te a tu i a qualsevol altre dins de l’enquadrament. Disponible a l’iPad Pro de 12,9 polzades (5a generació) o a l’iPad Pro d’11 polzades (3a generació).

Efectes de vídeo
Utilitza efectes a les trucades del FaceTime: converteix‑te en un animoji, envia adhesius i molt més.

Handoff al FaceTime
Mou fàcilment les trucades del FaceTime de l’iPhone al Mac o a l’iPad i viceversa. Quan transfereixes les trucades, els auriculars Bluetooth també es connecten al nou dispositiu simultàniament.

Integració a l’app Telèfon
Les trucades del FaceTime s’integren a la llista de trucades recents, i pots crear contactes favorits per accedir‑hi ràpidament a l’app Telèfon.

Trucades amb tothom
Gaudeix de les trucades del FaceTime en grup amb fins a 32 persones alhora.

Càmeres frontal i posterior
Fes servir la càmera frontal al FaceTime per mostrar la cara, o bé canvia a la posterior per ensenyar a les amistats què veus o apropar alguna cosa concreta.

Transcripcions al FaceTime (beta)
Pots veure la transcripció automàtica del diàleg integrada a les trucades de vídeo del FaceTime. Amb l’assignació a qui parla, és molt fàcil seguir converses en grup. Disponible en anglès (EUA, Canadà).

Trucades flexibles
Utilitza el número de telèfon o l’ID d’Apple dels teus contactes per comunicar-t’hi. El FaceTime funciona amb xarxes mòbils i Wi-Fi.

Valoracions i ressenyes

3,6 de 5
223 valoracions

223 valoracions

lipegon8 ,

Compartir pantalla

No me funciona la opción de compartir pantalla aunque ambos tengamos la nueva actualización

Lmariana16 ,

Cada vez va peor

FaceTime durante mucho tiempo ha sido una app que iba perfectamente, y que yo en lo personal utilizo muchísimo, pero últimamente esta empeorando. Es difícil que esté todo el día funcionando correctamente, por que intentas llamar y a la otra persona no le sale, cuando te contesta no funciona la cámara de ninguno o el micrófono. Espero que deje de fallar y que vuelva a ser lo que era.

Joes Wer ,

Perfecto

Me encanta el poder silenciar el ruido y realzar tu voz.

Privacitat de l’app

El desenvolupador, Apple, ha indicat que les pràctiques de privacitat de l’app poden incloure el tractament de les dades tal com es descriu a continuació. Per obtenir més informació, consulta la política de privacitat del desenvolupador.

Dades vinculades a tu

Pot ser que les dades següents es recopilin i vinculin a la teva identitat:

  • Informació de contacte
  • Historial de cerca
  • Identifica­dors
  • Dades d’ús

Dades no vinculades a tu

Pot ser que les dades següents es recopilin, però no es vinculen a la teva identitat:

  • Ubicació
  • Diagnòstics

Les pràctiques de privacitat poden variar, per exemple, segons les funcions que utilitzis o l’edat que tinguis. Més informació

Més d’aquest desenvolupador

Llibres
Entreteniment
Xarxes socials
Música
Productivitat
Fotografia i vídeo

També et pot agradar

Xarxes socials
Xarxes socials
Xarxes socials
Xarxes socials
Xarxes socials
Xarxes socials