Screenshots

Description

Els millors "plans", surt de Festa Major de manera completament gratuïta... i no paris!

Assisteix a botifarrades populars, sardinades, festes de la cervesa i molt més amb Fescat!

Aquesta és l'aplicació mòbil de les festes majors i populars de Catalunya, amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
Xarxa Social
FesCAT inclou una xarxa social per a aquelles persones que desitgen estar informades sobre els programes d'esdeveniments de les festes populars de Catalunya. Podreu pujar fotos, xatejar, conèixer gent i molt més!

Àlbum de fotos
Podreu pujar fotografies a l'Aplicació, les quals sortiran al "mur" i seran visibles per tothom que sigui part d'aquesta nova xarxa social. Podreu veure i comentar les fotos que altres persones fan a les festes populars i animar-vos a assistir-hi.

Xat intern
Coneixereu gent nova, fer amics... i, també, estareu en contacte amb la vostra gent a través de FesCAT. Disposeu d'un xat intern (privat) a través del qual podeu parlar amb aquelles persones que estimeu i, també, relacionar-vos amb gent nova.

Programes
Podreu veure el programa de totes les festes populars a l'APP amb ubicació a un mapa incloent guia GPS. Podreu filtrar-los per província i població. També podreu confirmar la vostra assistència als esdeveniments i realitzar el pagament d'aquells que no siguin gratuïts si els Ajuntaments o organismes responsables ho permeten.

Geo Localització
Gràcies a la guia assistida per GPS, podreu arribar als esdeveniments que us interessin sense perdre-us pel camí. Arribareu, fins i tot, als petits poblets de costa o muntanya sense pèrdua. Ara serà molt més fàcil!

Informació immediata
Podreu subscriure-us als ajuntaments de qualsevol municipi, i rebre’n alertes, notificacions i notícies com ara talls de llum, informació important, etc. de forma completament gratuïta. Això suposa un gran estalvi econòmic de cara als ajuntaments, ja que s’elimina la dependència de l’enviament de SMS i els seus alts costos associats.

What’s New

Version 4.10

Apple ha actualizado esta app para usar el certificado de firma más reciente de Apple.

Notificacions millorades

Ratings and Reviews

1.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

qwertyhukbvxds ,

Carnaval para cuando?

No surten totes les festes de las poblacions.......una kk d’aplicacio

Developer Response ,

Bon dia, són els ajuntaments que han de carregar les festes. Nosaltres únicament prestem el servei d'app. Contacta amb el teu ajuntament si ets tan amable :) Gràcies!

dani_sts ,

Gràficament molt fluixa

Es una llàstima que una bona idea sigui destrossada per no invertir en disseny. Us animo a repensar-ho!

Developer Response ,

Hola! Funcionem sense finançament i totament sense ànim de lucre.

ICasula ,

Fea, fea

La app es muy fea, el buscador es horripilante y los municipios tienen todos el mismo icono de Catalunya de colorines, que hace que me sangren los ojos...

App Privacy

The developer, United Software Factory Iberia SL, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like