Festival de Pasqua de Cervera 4+

Ajuntament de Cervera

Diseñado para iPad

    • Gratis

Capturas de pantalla

Descripción

És un festival de música clàssica dedicat als intèrprets catalans i la música catalana. Aquesta especialitat el fa únic, singular i necessari en el nostre panorama musical. Unes jornades de concerts, però també de debats, tallers, projeccions i activitats al voltant de la música clàssica catalana. Un festival amb representació de tots els àmbits que pretén fer produccions pròpies, també vol servir de plataforma.

El festival presenta anualment un homenatge a un compositor català, farà un encàrrec a un compositor actual, i convidarà a un artista forà a fer música catalana, amb la voluntat d’internacionalització. Amb preus assequibles a tots els públics i en espais amb bones condicions acústiques.

Un festival vinculat al turisme i la promoció econòmica de la zona. Una aposta de la ciutat per l’especificitat de la música i el turisme cultural.

Novedades

Versión 1.0.2

Aquesta versió inclou correccions tècniques i petites millores visuals.

Privacidad de la app

El desarrollador, Ajuntament de Cervera, ha indicado que las prácticas de privacidad de la app pueden incluir la gestión de datos descrita a continuación. Para obtener más información, consulta la política de privacidad del desarrollador.

Datos usados para rastrearte

Los siguientes datos pueden usarse para rastrearte en apps y sitios web propiedad de otras empresas:

  • Identificado­res
  • Datos de uso

Datos no vinculados contigo

Los siguientes datos pueden recopilarse, pero no se vinculan con tu identidad:

  • Identificado­res
  • Datos de uso

Las prácticas de privacidad pueden variar, por ejemplo, dependiendo de tu edad o de las funciones que uses. Más información

Más de este desarrollador