Captures de pantalla

Descripció

Estem preparats davant el canvi climàtic? Coneixes els principals impactes del canvi climàtic a la teva regió? I els riscos naturals més importants? Aquesta aplicació et permetrà veure i compartir, en temps real, observacions de l’impacte dels riscos naturals i del canvi climàtic, aspectes a millorar i com les comunitats s’adapten. En aquesta App també podràs trobar pautes didàctiques i enllaços per saber més sobre aquests riscos i el canvi climàtic.

FLOODUP és un projecte de ciència ciutadana. La informació que enviïs és molt valuosa per a que els investigadors tinguem més dades de l’impacte, la percepció i la resiliència davant el canvi climàtic i els riscos naturals en el territori, especialment en zones de muntanya com els Pirineus. Per a més informació consulta www.floodup.ub.edu.

FLOODUP és una aplicació desenvolupada pel Grup d’Anàlisi de situacions Meteorològiques Adverses (GAMA) del Departament de Física Aplicada de la Universitat de Barcelona amb el suport del projecte PIRAGUA (POCTEFA, EFA210/16), la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i el Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats (MCIU-AEI). Aquesta aplicació s’emmarca dins del projecte de mobilitat de la Universitat de Barcelona.

Novetats

Versió 2.0

Nous continguts (canvi climàtic, altres riscos naturals). Millores en el formulari per l’enviament d’observacions i a les categories. Millores en el mapa i el disseny. Incorporació de la versió en francès. Noves funcionalitats.

Valoracions i ressenyes

5.0 de 5
3 valoracions

3 valoracions

Informació

Proveïdor
Universitat de Barcelona
Mida
103.9 MB
Categoria
Educació
Compatibilitat

Cal que tinguis el sistema operatiu iOS 8.0 o posterior. Compatible amb els següents dispositius: iPhone, iPad i iPod touch.

Idiomes

Anglès

Edat
4+
Copyright
Preu
Gratis

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

Més d’aquest desenvolupador

També et pot agradar