FMSantCugat 4+

Programa de la Festa Major

Ajuntament de Sant Cugat

Dissenyada per a l’iPhone

    • 3,9 • 9 valoracions
    • Gratis

Captures de pantalla de l’iPhone

Descripció

Un any més, aquesta app us apropa la Festa Major a la vostra butxaca.

Podràs consultar tota la informació referent a la Festa Major de Sant Cugat del Vallès, a partir de les quatre seccions principals: dies, actes informa't i mapa.

Estigues atent a les notificacions que enviarem perquè estiguis informat en tot moment de la Festa Major.

Bona Festa Major!

Novetats

Versió 8.1

Amb aquesta nova versió, corregim i millorem les notificacions que pots rebre.
Actualitza l’App i gaudeix de la Festa Major!

Valoracions i ressenyes

3,9 de 5
9 valoracions

9 valoracions

M Quévy ,

Molt útil

L’apartat de preferits on pots fer el teu propi programa resulta molt útil. M’agrada molt!

stenopo01 ,

Injustificable i oblidable

Comencem per el “perquè”. Partint de la base que tot producte ha d’estar destinat a solventar una necessitat o problema, aquesta app, al marge d’informar del calendari d’activitats i un mapa amb “4 pois”, no aporta gaire més del que aportaria una pàgina web, un pdf o un fulletó. Per contra, obliguen a l’usuari a una descàrrega i la inversió sospito que ha estat elevada. Això és injustificable.

Ara toca el “com”. Com a producte digital deixa molt que desitjar. La UX és un desastre. La usabilitat mòbil és molt pobre, la inconsistència manifesta, el disseny visual... bueno millor deixa’m-ho correr. En resum, oblidable.

És el que passa quan subcontractes un producte a mitges entre un estudi de disseny gràfic i uns informàtics, és a dir, a un equip no especialitzat.

Em pregunto si algú haurà planificat cap mètrica i en farà seguiment. La veritat és que em faria gràcia fer-hi un cop d’ull.

Crec que l’ajuntament hauria d’admetre el seu desconeixement per dissenyar i gestionar productes digitals i de pas, recapacitar profúndament en com inverteix els recursos.

La veritat és que em sap molt de greu haver escrit aquestes paraules, però és el que sento. Com a cap de disseny i desenvolupament d’apps, dono aquest feedback per que al menys a mi, m’agradaria rebre’l a fi de poder millorar.

JilBerto ,

Molt Útil!

Si vols estar informat a les festes de Sant Cugat utilitza aquesta app

Privacitat de l’app

El desenvolupador, Ajuntament de Sant Cugat, ha indicat que les pràctiques de privacitat de l’app poden incloure el tractament de les dades tal com es descriu a continuació. Per obtenir més informació, consulta la política de privacitat del desenvolupador.

No es recopilen dades

El desenvolupador no recopila dades d’aquesta app.

Les pràctiques de privacitat poden variar, per exemple, segons les funcions que utilitzis o l’edat que tinguis. Més informació

Més d’aquest desenvolupador

També et pot agradar

Estil de vida
Estil de vida
Estil de vida
Estil de vida
Estil de vida
Estil de vida