Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

La nostra història, la més propera en el temps i en l’espai, al teu abast, a la teva butxaca. Personatges, fets, imatges, esdeveniments, dates... de l’època contemporània perquè el totxo de la història te’l prenguis en píndoles de petites històries a la teva mida.

Des del Sexenni Democràtic, al 1868, passant per la Restauració i la seva crisi posterior, continuant amb la II República i la Generalitat republicana, estroncades per la Guerra Civil, que desemboca en una llarga ‘quaresma’ franquista que, a través de la Transició, farà una metamorfosi en un règim democràtic que es consolida amb l’ingrés d’Espanya a l’aleshores CEE, el 1986.

No deixem de banda els fils populars que han mogut Catalunya al llarg dels segles XIX i XX, és a dir, el catalanisme i l’obrerisme, que tenen sengles apartats dedicats. Ni tampoc, els aspectes més pròpiament econòmics, com ara la industrialització i els canvis que va comportar.

Aplicació molt apropiada per a estudiants d’Història de 2n de Batx, especialment, si pertanyeu al grup que farà història a selectivitat, segur que consolidaràs i entrenaràs les teves neurones de cara al gran repte: les PAU.

Per a l’alumnat de 4t d’ESO també us pot ser de molta utilitat, tant per ampliar coneixements com per omplir les llacunes que sempre ens queden, quan hi ha tantes coses per aprendre...

I per tothom que senti curiositat per la seva història, us resultarà una manera agradable d’aprendre-la, amb aquesta mena de ‘Trivial’ de 640 preguntes de diferents nivells i tipologies, que, de ben segur, cobriran l’essencial d’una cultura general històrica a la que hi accedireu fàcilment.

Proveu-la i, sense adonar-vos, fareu història!!!

Novedades

Versión 1.0.251

- Es pot jugar a qualsevol tema sense completar els altres.
- iOS7

Valoraciones y reseñas

3.9 de 5
11 valoraciones

11 valoraciones

Juankaking ,

Genial

Una app imprescindible per tots aquells que estudiïn història a batxillerat. Recull tots els temes que surten a la selectivitat. Textos, imatges, gràfics, etc per aprendre fe forma lúdica.

StellaMontilla ,

Genial

Encara no l'he probat però nomès pel simple fet de crear aquesta App ja mereix 5 estrelles 🙏

StellaMontilla ,

Genial

Encara no l'he probat però nomès pel simple fet de crear aquesta App ja mereix 5 estrelles 🙏

Información

Desarrollador
Jose Antonio Gabriel Massana
Tamaño
28.9 MB
Categoría
Educación
Compatibilidad

Requiere iOS 7.0 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.

Idiomas

Inglés

Edad
Clasificada 4+
Copyright
© 2013 Marcel·lí Valdés i Gabriel Massana
Precio
Gratis

Compatibilidad

  • Game Center

    Reta a tus amigos y consulta las clasificaciones y los logros.

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar