Illa dels Tresors 4+

WoW! Mallorca

Fundacio Mallorca Literaria

Dissenyada per a l’iPhone

    • 4,7 • 37 valoracions
    • Gratis

Captures de pantalla de l’iPhone

Descripció

Vols viure una aventura inoblidable? Benvingut l’illa dels Tresors!

Hauràs de trobar personatges fantàstics i reconstruir el mapa amagat. Tot per salvar l’illa i els seus tresors llegendaris de les ombres negres...

Seràs tu el valent o la valenta que ho aconseguirà?
Potser no ho sabies, però Mallorca és una illa màgica, habitada per criatures meravelloses: gegants, dracs, fades, sirenis...

A través d’aquest joc, podràs conèixer els personatges i indrets llegendaris, i ajudar-los a recuperar i protegir un dels bens més valuosos que tenen; el mapa d’aquesta Illa dels Tresors. Hauràs d’anar molt alerta amb les ombres negres, un exèrcit de bubotes que arreu on passen, aconsegueixen destruir la màgia per a sempre. En canvi, al teu costat hi tindràs els dimonis boiets: són hiperactius i molt col·laboradors, els encanta que els manin feina i sempre podràs demanar-los ajuda.... encara que de vegades, no són gaire de fiar!

L’Illa dels Tresors és un app/gamebook concebut com un recurs lúdic i educatiu alhora, amb l’objectiu d’engrescar els infants i públic familiar en la descoberta del territori de Mallorca a través de les seves llegendes populars... i viceversa!

L’Illa dels Tresors és un joc és idoni per a infants de 8 a 13 anys, i també per a edats inferiors amb el suport d’un adult.

L’Illa dels Tresors és una idea original de Carme Castells, creada per la Fundació Mallorca Literària (Consell de Mallorca, 2018) i desenvolupada per Cubus Games. Ha estat elaborada amb l’assessorament en continguts i narracions de Caterina Valriu, especialista en etnopoètica; amb les il·lustracions del dibuixant Max (Premi Nacional de Còmic), animacions de PepMi Garau, i continguts elaborats per Carme Castells, Joana M. Serra i l’equip format per Jaume Carballo, Jordi Solà i Quim Garreta (Cubus Games).

Novetats

Versió 1.3.5

Nou rànquing per a tots el jugadors.

Valoracions i ressenyes

4,7 de 5
37 valoracions

37 valoracions

marpedper ,

Excel•lent!

Joc cuidat, complert, els textos estan fets amb molta cura, i als nens els encanta. Felicitats per la iniciativa i per fer-ho amb aquest nivell de qualitat. En el nostre cas no ens funcionava el rànquing, però no és ps important per kugar. suggeriria la possibilitat de llegir totes les llegendes a partir d’una ubicació, i així acabar d’aprofundir en històries i relats dels llocs on vagis o on estiguis instal•lat. Creiem q estaria molt bé donar-ho a conèixer a les oficines de turisme! Vam preguntar en una i no en sabien res!

Msg524 ,

De llegenda

Didàctic, divertit i conscienciador. Super!👍🏼

clarali e ,

💗💗💗

Me encanta, pero, por desgracia se queda en “iniciant llegendes” y no se carga.😢
Espero que lo podáis arreglar. 🙃

Privacitat de l’app

El desenvolupador, Fundacio Mallorca Literaria, ha indicat que les pràctiques de privacitat de l’app poden incloure el tractament de les dades tal com es descriu a continuació. Per obtenir més informació, consulta la política de privacitat del desenvolupador.

Dades vinculades a tu

Pot ser que les dades següents es recopilin i vinculin a la teva identitat:

  • Informació de contacte

Les pràctiques de privacitat poden variar, per exemple, segons les funcions que utilitzis o l’edat que tinguis. Més informació

Més d’aquest desenvolupador

També et pot agradar

Educació
Educació
Educació
Educació
Educació
Referència