Captures de pantalla de l’iPhone

Descripció

Vols viure una aventura inoblidable? Benvingut l’illa dels Tresors!

Hauràs de trobar personatges fantàstics i reconstruir el mapa amagat. Tot per salvar l’illa i els seus tresors llegendaris de les ombres negres...

Seràs tu el valent o la valenta que ho aconseguirà?
Potser no ho sabies, però Mallorca és una illa màgica, habitada per criatures meravelloses: gegants, dracs, fades, sirenis...

A través d’aquest joc, podràs conèixer els personatges i indrets llegendaris, i ajudar-los a recuperar i protegir un dels bens més valuosos que tenen; el mapa d’aquesta Illa dels Tresors. Hauràs d’anar molt alerta amb les ombres negres, un exèrcit de bubotes que arreu on passen, aconsegueixen destruir la màgia per a sempre. En canvi, al teu costat hi tindràs els dimonis boiets: són hiperactius i molt col·laboradors, els encanta que els manin feina i sempre podràs demanar-los ajuda.... encara que de vegades, no són gaire de fiar!

L’Illa dels Tresors és un app/gamebook concebut com un recurs lúdic i educatiu alhora, amb l’objectiu d’engrescar els infants i públic familiar en la descoberta del territori de Mallorca a través de les seves llegendes populars... i viceversa!

L’Illa dels Tresors és un joc és idoni per a infants de 8 a 13 anys, i també per a edats inferiors amb el suport d’un adult.

L’Illa dels Tresors és una idea original de Carme Castells, creada per la Fundació Mallorca Literària (Consell de Mallorca, 2018) i desenvolupada per Cubus Games. Ha estat elaborada amb l’assessorament en continguts i narracions de Caterina Valriu, especialista en etnopoètica; amb les il·lustracions del dibuixant Max (Premi Nacional de Còmic), animacions de PepMi Garau, i continguts elaborats per Carme Castells, Joana M. Serra i l’equip format per Jaume Carballo, Jordi Solà i Quim Garreta (Cubus Games).

Novetats

Versió 1.2.9

Nou rànquing per a tots el jugadors.

Valoracions i ressenyes

4.7 de 5
31 valoracions

31 valoracions

Msg524 ,

De llegenda

Didàctic, divertit i conscienciador. Super!👍🏼

Albertini Ferrerty ,

Ferrety

Genial per passar una bona i divertida estona amb la canalla!!!!!!

Resposta del desenvolupador ,

Gràcies pel feedback! Esperam que gaudiu molt!

Skipperunlimited ,

Idiomas

Una pena que no esté en español también.

Resposta del desenvolupador ,

Hola Skipperunlimited! Nos alegra informarte de que estamos trabajando. Pronto estará accesible la Illa dels Tresors en versión multilingüe, incluyendo castellano, inglés y alemán. Hasta pronto!

Informació

Proveïdor
Fundacio Mallorca Literaria
Mida
241.4 MB
Categoria
Education
Compatibilitat

Cal que tinguis el sistema operatiu iOS 9.0 o posterior. Compatible amb els següents dispositius: iPhone, iPad i iPod touch.

Idiomes

Anglès

Edat
Qualificació 4+
Copyright
© Fundació Casa Museu
Preu
Gratis

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

Més d’aquest desenvolupador

També et pot agradar