Illa dels Tresors 4+

WoW! Mallorca

Fundacio Mallorca Literaria

Dissenyada per a l’iPhone

    • 4,7 • 37 valoracions
    • Gratis

Captures de pantalla de l’iPhone

Descripció

Vols viure una aventura inoblidable? Benvingut l’illa dels Tresors!

Hauràs de trobar personatges fantàstics i reconstruir el mapa amagat. Tot per salvar l’illa i els seus tresors llegendaris de les ombres negres...

Seràs tu el valent o la valenta que ho aconseguirà?
Potser no ho sabies, però Mallorca és una illa màgica, habitada per criatures meravelloses: gegants, dracs, fades, sirenis...

A través d’aquest joc, podràs conèixer els personatges i indrets llegendaris, i ajudar-los a recuperar i protegir un dels bens més valuosos que tenen; el mapa d’aquesta Illa dels Tresors. Hauràs d’anar molt alerta amb les ombres negres, un exèrcit de bubotes que arreu on passen, aconsegueixen destruir la màgia per a sempre. En canvi, al teu costat hi tindràs els dimonis boiets: són hiperactius i molt col·laboradors, els encanta que els manin feina i sempre podràs demanar-los ajuda.... encara que de vegades, no són gaire de fiar!

L’Illa dels Tresors és un app/gamebook concebut com un recurs lúdic i educatiu alhora, amb l’objectiu d’engrescar els infants i públic familiar en la descoberta del territori de Mallorca a través de les seves llegendes populars... i viceversa!

L’Illa dels Tresors és un joc és idoni per a infants de 8 a 13 anys, i també per a edats inferiors amb el suport d’un adult.

L’Illa dels Tresors és una idea original de Carme Castells, creada per la Fundació Mallorca Literària (Consell de Mallorca, 2018) i desenvolupada per Cubus Games. Ha estat elaborada amb l’assessorament en continguts i narracions de Caterina Valriu, especialista en etnopoètica; amb les il·lustracions del dibuixant Max (Premi Nacional de Còmic), animacions de PepMi Garau, i continguts elaborats per Carme Castells, Joana M. Serra i l’equip format per Jaume Carballo, Jordi Solà i Quim Garreta (Cubus Games).

Novetats

Versió 1.3.5

Nou rànquing per a tots el jugadors.

Valoracions i ressenyes

4,7 de 5
37 valoracions

37 valoracions

marpedper ,

Excel•lent!

Joc cuidat, complert, els textos estan fets amb molta cura, i als nens els encanta. Felicitats per la iniciativa i per fer-ho amb aquest nivell de qualitat. En el nostre cas no ens funcionava el rànquing, però no és ps important per kugar. suggeriria la possibilitat de llegir totes les llegendes a partir d’una ubicació, i així acabar d’aprofundir en històries i relats dels llocs on vagis o on estiguis instal•lat. Creiem q estaria molt bé donar-ho a conèixer a les oficines de turisme! Vam preguntar en una i no en sabien res!

Msg524 ,

De llegenda

Didàctic, divertit i conscienciador. Super!👍🏼

clarali e ,

💗💗💗

Me encanta, pero, por desgracia se queda en “iniciant llegendes” y no se carga.😢
Espero que lo podáis arreglar. 🙃

Privacitat de l’app

Fundacio Mallorca Literaria, que ha desenvolupat aquesta app, ha indicat que les pràctiques de privacitat de l’app poden incloure el tractament de les dades tal com es descriu a continuació. Per obtenir més informació, consulta política de privacitat del desenvolupador.

Dades vinculades a tu

Pot ser que les dades següents es recopilin i vinculin a la teva identitat:

  • Informació de contacte

Les pràctiques de privacitat poden variar, per exemple, segons les funcions que utilitzis o l’edat que tinguis. Més informació

Més d’aquesta empresa/persona desenvolupadora

També et pot agradar

UIB Univ. de les Illes Balears
Educació
Cappesca
Educació
Qualla Kids
Educació
mydance
Educació
Pekebook Educadores
Educació
KinderClose Profesor
Educació