Infermera virtual CAT 12+

Col.legi Oficial Infermeres i Infermers de Barcelona

Diseñado para iPad

    • Gratis

Capturas de pantalla

Descripción

L’App d’Infermera virtual és una aplicació mòbil gratuïta, adreçada tant a ciutadans com a professionals de la salut, amb la finalitat de promocionar l’autonomia i la independència de les persones en la presa de decisions respecte a la seva salut.

L’usuari pot consultar els tutorials de salut d’una manera fàcil i entenedora i en diferents formats com ara vídeos, infografies o consells de salut. Amb l’aplicació es pot també escanejar codis QR i rebre notificacions relacionades amb la salut. D’altra banda els professionals de la salut poden prescriure aquest contingut infermer de manera senzilla a través d’un mòbil o tauleta.

El contingut de l’aplicació correspon al portal Infermeravirtual.com, projecte d’educació per la salut del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona

Novedades

Versión 1.6

Solucionat notificacions Push.

Privacidad de la app

El desarrollador, Col.legi Oficial Infermeres i Infermers de Barcelona, ha indicado que las prácticas de privacidad de la app pueden incluir la gestión de datos descrita a continuación. Para obtener más información, consulta la política de privacidad del desarrollador.

Datos usados para rastrearte

Los siguientes datos pueden usarse para rastrearte en apps y sitios web propiedad de otras empresas:

  • Ubicación
  • Datos de uso

Datos no vinculados contigo

Los siguientes datos pueden recopilarse, pero no se vinculan con tu identidad:

  • Ubicación
  • Datos de uso

Las prácticas de privacidad pueden variar, por ejemplo, dependiendo de tu edad o de las funciones que uses. Más información

Más de este desarrollador

También te puede interesar

Sext@'t
Salud y forma física
ICOnnecta
Salud y forma física
AyudaMedias pro
Medicina
AyudaMedias Lite
Medicina
CampusPacient
Medicina
HumanITcare
Medicina