Captures de pantalla

Descripció

Inspira per a pares i mares: salut infantil i medi ambient

Millora el benestar dels teus fills amb informació rigorosa i de qualitat basada en l’evidència científica. Troba respostes professionals als teus dubtes i adopta hàbits de vida saludables amb els consells preventius que t'oferim . Accedeix als articles i notícies de la Fundació Roger Torné i apunta't a les activitats que et proposem. Una app única per tenir cura dels teus fills.

Inclou:

- Consultori
- Notícies
- Consell
- Activitats

Sistema de notificacions: Que no et passi res per alt! Activa el sistema personalitzable d'alertes i t'avisarem quan hi hagi novetats del teu interès.

Una iniciativa de la Fundació Roger Torné, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, l'Associació Espanyola de Pediatria d'Atenció Primària, L'Observatori de Salut de la Infància i l'Adolescència de Sant Joan de Déu i la Societat Espanyola de Neumologia i Cirurgia Toràcica SEPAR

---------------------------------------------

Inspira para padres y madres: salud infantil y medioambiente

Mejora el bienestar de tus hijos con información rigurosa y de calidad basada en la evidencia científica. Encuentra respuestas profesionales a tus dudas y adopta hábitos de vida saludables con los consejos preventivos que te ofrecemos. Accede a los artículos y noticias de la Fundación Roger Torné y apúntate a las activitadades que te proponemos. Una app única para cuidar de tus hijos.

Incluye:

- Consultorio
- Noticias
- Consejos
- Actividades

Sistema de notificaciones: ¡Que no se te pase nada! Activa el sistema personalizable de alertas y te avisaremos cuando haya novedades de tu interés.

Una iniciativa de la Fundació Roger Torné, con la colaboración del Ayuntamiento de Barcelona, la Asociación Española de Pediatría de Atención Primaria, el Observatorio de Salud de la Infancia i la Adolescència de Sant Joan de Déu y la Sociedad Española de Neumología y Cirugía Torácica SEPAR.

Novetats

Versió 2.0.8

Corrección de errores

Valoracions i ressenyes

3.7 de 5
3 valoracions

3 valoracions

sweetmissing ,

Promet

Li falten encara visualitzar l'apartat consells.

SRCollado ,

Muy interesante

Y parece útil. Hay muchos contenidos y son fáciles de leer

luis.alonso ,

Muy interesante

Me parece una muy buena iniciativa y una App muy interesante

Informació

Proveïdor
Partal, Maresma i Associats S.L.
Mida
4.6 MB
Categoria
Medicina
Compatibilitat

Cal que tinguis el sistema operatiu iOS 7.0 o posterior. Compatible amb els següents dispositius: iPhone, iPad i iPod touch.

Idiomes

Català, Anglès, Espanyol

Edat
Classificada 4+
Copyright
© Partal, Maresma i Associats, S.L.
Preu
Gratis

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

Més d’aquest desenvolupador

També et pot agradar