Capturas de pantalla

Descripción

Aquesta APP incorpora la informació de la Xarxa Itinerànnia: camins, punts d’interès, serveis, etc... Aquesta xarxa recupera les antigues vies de comunicació entre els pobles per poder arribar a qualsevol racó, a qualsevol petit indret. La xarxa està formada pels actius naturals i culturals de tres àrees, que són els principals atractius dels visitants al nostre país, i permet caminar dels Pirineus fins al mar i del mar fins als Pirineus.
Si amb cotxe es pot arribar a qualsevol racó, ara, a peu, també és possible. Com si es tractés d’una xarxa de carreteres, us podeu endinsar pels racons més emblemàtics de les nostres terres, descobrir paratges de gran bellesa disposant d’una àmplia oferta d’activitats, restaurants i allotjaments propers als camins, on podreu descansar, gaudir de la gastronomia i practicar l’activitat que més us agradi.

Novedades

Versión 2.3

Millores de funcionalitats

Valoraciones y reseñas

2.7 de 5
9 valoraciones

9 valoraciones

acabaya ,

No xuta gaire...

L’aplicació està bé, les excursions que incorpora molen i n’hi ha una bona varierat, també mostra llocs d’interés cultural i restaurants i allotjaments per proximitat.
La pega és que es penja i es para l’aplicació que dona gust. El mapa per navegar entre les excursions i llocs d’interés amb prou feines he aconseguit obrir-lo...
En fi, està bé per mirar quines excursions pots fer, buscar els tracks a un altre cantó i obrir-los en una altra aplicació...

JoanBR81 ,

Moltes rutes

L’App està bé i funciona acceptablement

Bisca ,

Està bé

Hi ha moltes rutes i informació i amb un mòbil nou funciona bastant bé

Privacidad de la app

El desarrollador, Sistemas de Informacion Territorial y Posicionamiento S.L., no ha proporcionado a Apple detalles sobre las prácticas de privacidad y la gestión de datos. Para obtener más información, consulta la política de privacidad del desarrollador.

No se han proporcionado detalles

Se requerirá al desarrollador que proporcione detalles de privacidad cuando envíe la próxima actualización de la app.

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar