Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

La versió PRO de l’app et dona accés anticipat a les noves funcionalitats i elimina tots els anuncis en l’aplicació. A més, anirem introduint noves frases exclusives només disponibles per als usuaris PRO.

El mític joc de beure arriba a iOS de la mà d’Unidestroyer a Instagram amb +450 frases èpiques! Descobreix els secrets més vergonyosos i picants dels teus amics jugant al jo mai mai definitiu en català. Aquesta app es basa en el popular joc de beure però va més enllà: incorpora sorpreses i nous modes únics i originals.

Actualment, l’app desbloquejada compta amb 3 modes i +450 frases però això és només el principi. Durant els propers dies i setmanes afegirem nous modes i activarem cada cop més funcionalitats per tal que l’app “Jo mai mai by @Unidestroyer” es converteixi en element clau per començar com cal una bona festa.

Encara no saps de què va això del jo mai mai? A nosaltres ens faria vergonya però no pateixis que t’ho expliquem molt facilet per si ets dels que van a l’acadèmia. Al principi es llegeix en veu alta una frase que comenci amb “jo mai mai…” i, de tota la colla d’amics reunits, només han de fer un glop a la seva beguda aquells que hagin fet l’acció de la frase. Fixant-te en qui beu i qui no, pots saber qui ha fet allò i conèixer més als teus amics i amigues! A partir d’aquí, a riure, a tafanejar i a beure si es vol…

Aquest és el joc de tota la vida, el clàssic, però a la nostra app hi trobaràs variants innovadores per a què li treguis més suc a la festa i us ho passeu millor encara. De fet hem desenvolupat dues seccions úniques anomenades “A la de 3…” i “Glops…” que s’intercalen amb les frases de “Jo mai mai…”.

A la de 3… consisteix en dur a terme una acció com ara assenyalar a la persona més mentidera del grup quan compteu fins a tres. Qui tingui més vots ha de fer el que digui la frase.

A Glops… tots aquells que compleixen certes característiques hauran de fer un glop. Per exemple, “beuen 2 glops tots els que vagin a una uni privada”.

A més, l’app comença forta perquè, a banda del “Joc clàssic”, incorpora el “Joc savage” amb les frases més bèsties per conèixer els secrets més ocults i sorprenents dels vostres amics. La dinàmica d’aquest mode és eminentment la mateixa que en el joc clàssic però creieu-nos que les frases donen peu a molts riures i revelacions inesperades! Novetat: hem incorporat el mode "Referèndrunk", la veritable festa de la democràcia!

Segueixes dubitatiu sobre si instal·lar l’app? Et donem 3 raons de pes:

- És el fruit de molta feina i la col·laboració amb la crème de la crème dels instagramers catalans (@nisolana, @julianacanet, @kogorodurmem, @sir.joan, @etseibmemes, @unamademems, @elmemaire…)
- L’essència troll d’@Unidestroyer està present en aquest jo mai mai.
- Pel seu disseny, pels seus colors i perquè és sens dubte el millor joc per festes fet en català.

Insistim en què tot això no ha fet més que començar i que d’aquí a poc portarem encara més novetats, frases noves i modes exclusius així que més us val tenir l’app actualitzada. Si teniu una idea o proposta genial per a l’app o bé se us acudeixen més frases èpiques que vulgueu afegir estarem encantats d’incorporar-les tan aviat com puguem. Per aquest motiu i per a qualsevol altra cosa menys trollejar-nos (ja ens coneixem) hem creat un correu expressament: jomaimai@splash-apps.com

Per a més informació sobre la jove start-up catalana que ha desenvolupat aquesta app podeu visitar el nostre web splash-apps.com o el nostre compte d’Instagram @splashapps

Si per algun motiu encara no seguiu a @Unidestroyer a Instagram, aquí està l’enllaç al seu perfil: instagram.com/unidestroyer

Nota: el contingut d'aquesta app té finalitats exclusivament còmiques i per a l’entreteniment, sense cap voluntat de ser ofensiu. L’objectiu de l’app és facilitar la descoberta d’amistats en un context distès i desinhibit però el joc no implica necessàriament el consum de begudes alcohòliques ni l’incentiva o promou.

Novedades

Versión 1.1.5

Arriba l'actualització més gran de l'app! I com que ets PRO, ho tens tot sense límits!

+ Juga al Referèndrunk amb totes les preguntes, la veritable festa de la democràcia!
+ Actualitza ara i aconseguiràs +450 frases i preguntes èpiques per gaudir amb amics i amigues.
+ El Jo mai mai definitiu en català ja té 3 modes clau per començar la festa com cal!

Per a propostes, dubtes o idees: splash-apps.com o jomaimai@splash-apps.com

Valoraciones y reseñas

4.8 de 5
31 valoraciones

31 valoraciones

poterlitro ,

Bua bua bua tia

Aixo es una bogeria ke ti cagas colega me envorraxat a saco amb akesta app cen parcen recomandable pero sense embargo adalt el baix emporda

seteguapo ,

Muy guai

Super cuai

stoytoperdio ,

Blessed

Gracias a esta app soy milionaria

Información

Proveedor
Pol Villaverde
Tamaño
52.2 MB
Compatibilidad

Requiere iOS 11.0 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.

Idiomas

Inglés

Edad
17+
Temas para adultos/provocativos poco frecuentes/moderados
Contenido sexual o desnudez poco frecuentes/moderados
Frecuente/intenso consumo de alcohol, tabaco o drogas o referencias al mismo
Blasfemias o humor vulgar poco frecuentes/moderados
Copyright
Precio
0,99 €

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar