Captures de pantalla

Descripció

L’objectiu d’aquesta app és oferir una eina motivadora als infants immersos en el procés d’aprenentatge de la lectura. Es pot fer servir tant a l’aula escolar i de manera col•lectiva com a casa, individualment o compartida amb adults o altres infants.
L’aplicació consta d’una sèrie de jocs per a que els nens i nenes puguin jugar i gaudir a la vegada que van aprenent i consolidant el seu procés lector d’una manera senzilla i intuïtiva.
Els jocs ofereixen la possibilitat de triar el tipus de lletra que fa servir l’infant a la seva escola i diferents nivells de dificultat per anar-se adaptant al seu moment evolutiu.
Un sistema molt senzill de puntuació engresca els nens i nenes a seguir jugant, parant atenció per no equivocar-se i perdre els punts acumulats. El so i una imatge del mag protagonista de l’app indica també si la resposta ha estat correcta.
El Mag Dani, el protagonista que guia els infants a través de l’app, te la possibilitat de personalitzar-se al gust de cada usuari tocant la seva vareta màgica.
Aquests jocs estan recomanats per a infants a partir dels 3 anys.


El objetivo de esta app es ofrecer una herramienta motivadora a los niños y niñas inmersos en el proceso de aprendizaje de la lectura. Se puede utilizar tanto en el aula escolar y de manera colectiva como en casa, individualmente o compartida con adultos u otros niños.
La aplicación consta de una serie de juegos para que los niños puedan jugar y disfrutar y al mismo tiempo ir aprendiendo y consolidando su proceso lector de una manera sencilla e intuitiva.
Los juegos ofrecen la posibilidad de elegir el tipo de letra que utilizan en su escuela y diferentes niveles de dificultad para irse adaptando a su momento evolutivo.
Un sistema muy sencillo de puntuación anima a los pequeños lectores a seguir jugando, prestando atención para no equivocarse y perder los puntos acumulados. El sonido y una imagen del mago protagonista de la app indican también si la respuesta es correcta.
El mago Dani, el protagonista que guía a los niños y niñas a través de la app, tiene la posibilidad de personalizarse al gusto de cada usuario tocando su varita mágica.
Estos juegos están recomendados para niños a partir de 3 años.

Novetats

Versió 1.4

Petites millores

Valoracions i ressenyes

4.9 de 5
7 valoracions

7 valoracions

Èric B. ,

Útil per treballar a l'aula, o jugar a casa!

App senzilla però efectiva per treballar la lectoescriptura

Informació

Proveïdor
Jaume Guillem
Mida
37.7 MB
Categoria
Educació
Compatibilitat

Cal que tinguis el sistema operatiu iOS 8.0 o posterior. Compatible amb aquests dispositius: iPhone, iPad i iPod touch.

Idiomes

Anglès

Edat
4+
Copyright
Preu
Gratis

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

Més d’aquest desenvolupador

També et pot agradar