JOCS DE LECTURA 4+

Jaume Guillem

Dissenyada per a l’iPad

    • 4,9 • 8 valoracions
    • Gratis

Captures de pantalla

Descripció

L’objectiu d’aquesta app és oferir una eina motivadora als infants immersos en el procés d’aprenentatge de la lectura. Es pot fer servir tant a l’aula escolar i de manera col•lectiva com a casa, individualment o compartida amb adults o altres infants.
L’aplicació consta d’una sèrie de jocs per a que els nens i nenes puguin jugar i gaudir a la vegada que van aprenent i consolidant el seu procés lector d’una manera senzilla i intuïtiva.
Els jocs ofereixen la possibilitat de triar el tipus de lletra que fa servir l’infant a la seva escola i diferents nivells de dificultat per anar-se adaptant al seu moment evolutiu.
Un sistema molt senzill de puntuació engresca els nens i nenes a seguir jugant, parant atenció per no equivocar-se i perdre els punts acumulats. El so i una imatge del mag protagonista de l’app indica també si la resposta ha estat correcta.
El Mag Dani, el protagonista que guia els infants a través de l’app, te la possibilitat de personalitzar-se al gust de cada usuari tocant la seva vareta màgica.
Aquests jocs estan recomanats per a infants a partir dels 3 anys.


El objetivo de esta app es ofrecer una herramienta motivadora a los niños y niñas inmersos en el proceso de aprendizaje de la lectura. Se puede utilizar tanto en el aula escolar y de manera colectiva como en casa, individualmente o compartida con adultos u otros niños.
La aplicación consta de una serie de juegos para que los niños puedan jugar y disfrutar y al mismo tiempo ir aprendiendo y consolidando su proceso lector de una manera sencilla e intuitiva.
Los juegos ofrecen la posibilidad de elegir el tipo de letra que utilizan en su escuela y diferentes niveles de dificultad para irse adaptando a su momento evolutivo.
Un sistema muy sencillo de puntuación anima a los pequeños lectores a seguir jugando, prestando atención para no equivocarse y perder los puntos acumulados. El sonido y una imagen del mago protagonista de la app indican también si la respuesta es correcta.
El mago Dani, el protagonista que guía a los niños y niñas a través de la app, tiene la posibilidad de personalizarse al gusto de cada usuario tocando su varita mágica.
Estos juegos están recomendados para niños a partir de 3 años.

Novetats

Versió 1.4

Petites millores

Valoracions i ressenyes

4,9 de 5
8 valoracions

8 valoracions

Èric B. ,

Útil per treballar a l'aula, o jugar a casa!

App senzilla però efectiva per treballar la lectoescriptura

Privacitat de l’app

El desenvolupador, Jaume Guillem, no ha proporcionat a Apple detalls sobre les pràctiques de privacitat i la gestió de dades. Per obtenir més informació, consulta la política de privacitat del desenvolupador.

No s’ha proporcionat informació

Es demanarà al desenvolupador que proporcioni informació de privacitat quan presenti la propera actualització de l’app.

Més d’aquest desenvolupador

També et pot agradar

Educació
Educació
Educació
Educació
Educació
Educació