Capturas de pantalla

Descripción

lacompra es una plataforma web y app donde encontrarás una cuidada selección de comercios de alimentación de Girona.

Haz tu compra en tantos comercios como quieras mediante un único pago. Te la entregamos a domicilio, en una sola entrega y en menos de 24 h.

El coste íntegro de este servicio se destina a la creación de lugares de trabajo a través de la empresa de inserción social Ecosol.

Si crees en el comercio de proximidad, quieres garantía de calidad y apuestas por un consumo sostenible... ¡lacompra es para ti!

Y si eres un comercio y quieres formar parte de la plataforma, ¡contacta con nosotros!

Novedades

Versión 2.7.0

Múltiples mejoras de rendimiento y diseño.

Valoraciones y reseñas

4.4 de 5
21 valoraciones

21 valoraciones

morrissey_k ,

Fantàstica

Molt content de poder comprar al comerç local de manera tan fàcil i ràpida. Ens hem estalviat un munt de temps fent tota la compra per aquí, i tot ha arribat en perfecte estat. Repetirem segur!!!

Respuesta del desarrollador ,

Moltes gràcies per la teva ressenya. Ben aviat arribaran noves actualitzacions amb millores, desitgem que et siguin útils.

risk&cuca ,

Has de gastar 100€ per ports gratis

La idea està bé, però quan una persona no gasta 100€ ha de pagar 7€ de ports. Ho sento prefereixo anar el comerç i així faig exercici. I m estalvio el ports. La idea de donar feina a gent que ho necessita pot estar molt bé, però els que no tenim hem d estalviar.

Un cop explicat, entenc el motiu. Però jo personalment no gasta mai 100€ a la compra. Si fos 50€ encara. Pel que viu sol o una parella que menja poc a casa. Però la idea està molt bé.

Respuesta del desarrollador ,

Hola! Per descomptat, cadascú és lliure de fer la compra com ho cregui oportú. Al final, tots estem apostant per uns mateixos valors i pel comerç de proximitat, i això és el més important!

Tanmateix, t'expliquem el perquè d'aquest import. El servei de lacompra no és només d'entrega a domicili. Darrere de cada compra hi ha una persona que es desplaça un per un a tots els comerços, recull les compres que has fet, les porta al centre logístic -on s'agrupen i es preserven fins a la data d'entrega- i posteriorment t'ho entrega a domicili al dia i hora escollits.

El temps i la feina de les persones té un valor i no creiem en models que repercuteixen en un cost menor per a l'usuari final a costa de males condicions laborals (com ja saps, lacompra no obté cap benefici del cost del servei, sinó que aquest es destina íntegrament a finalitats socials).

Gràcies per haver-te interessat en lacompra, i desitgem que si mai l'acabes utilitzant en tinguis una bona experiència.

Salutacions cordials.

Tinara– ,

Molt fàcil d’utilitzar!

Permet comprar a les botigues locals i descobrir-ne de noves. Pots buscar els comerços pel nom, filtrar i seguir l’estat de la compra. M’hi he acostumat mol ràpid!

Respuesta del desarrollador ,

Moltes gràcies per la teva ressenya i comentaris. Ben aviat incorporarem noves i millorades funcionalitats que de ben segur també et seran molt útils.

Privacidad de la app

El desarrollador, Interactiu, ha indicado que las prácticas de privacidad de la app pueden incluir la gestión de datos descrita a continuación. Para obtener más información, consulta la política de privacidad del desarrollador.

Datos vinculados contigo

Los siguientes datos pueden recopilarse y vincularse con tu identidad:

  • Ubicación
  • Datos de contacto

Las prácticas de privacidad pueden variar, por ejemplo, dependiendo de tu edad o de las funciones que uses. Más información

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar