Lloret Smart 4+

Mostrarium SCP

Diseñado para iPhone

    • 4,5 • 268 valoraciones
    • Gratis

Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

L'app de Lloret de Mar per a dispositius mòbils forma part d’una estratègia smart, amb la qual es tendeix a una gestió més intel•ligent dels serveis, seguint el repte de millorar la qualitat de vida de la ciutadania i dels visitants de la vila, tot accedint a serveis i continguts de manera més àgil, personalitzada i geolocalitzada.

L’app de Lloret de Mar us ofereix tota la informació local d’interès a la butxaca. Hi podeu consultar tota la informació de l’agenda d’activitats, festes majors, esdeveniments concrets, avisos, les associacions de Lloret, els telèfons d’interès i emergència, el comerç local, restauració, el teatre, les notícies, salut, esports, medi ambient, el puntet, les xarxes aparcaments i transport urbà entre altres.

L’apartat de la Bústia de Comunicats es permet una nova forma d’interacció a través d’un gestor d’incidències com a model de gestió col•laborativa i participativa.

A la secció Comerç podeu trobar les fitxes de les botigues de Lloret de Mar, amb les seves dades de localització, contacte i el mapa de localització, així com la ruta per arribar a cada comerç. Dintre d’aquesta secció, també trobareu les ofertes vigents del comerç de Lloret de Mar.

Novedades

Versión 1.8

Millores internes.

Valoraciones y reseñas

4,5 de 5
268 valoraciones

268 valoraciones

Privacidad de la app

El desarrollador, Mostrarium SCP, no ha proporcionado a Apple detalles sobre las prácticas de privacidad y la gestión de datos. Para obtener más información, consulta la política de privacidad del desarrollador.

No se han proporcionado detalles

Se requerirá al desarrollador que proporcione detalles de privacidad cuando envíe la próxima actualización de la app.

Más de este desarrollador

Enfermería Blog
Medicina
Guía Terapia Intravenosa
Medicina
Palafrugell al mòbil
Entretenimiento
Vilassar de Mar
Utilidades
Palamós
Entretenimiento
Castellbisbal a Prop
Economía y empresa

También te puede interesar

Entrǎpolis
Entretenimiento
Agenda Surtdecasa
Entretenimiento
Girona App
Entretenimiento
Loteries de Catalunya
Entretenimiento
Ocine App
Entretenimiento
Lluernia
Entretenimiento