M7 Citizen Security 12+

Seguretat, persones i ciutats

EINSMER BUSINESS DESIGNER

Dissenyada per a l’iPhone

    • 4,1 • 16 valoracions
    • Gratis

Captures de pantalla de l’iPhone

Descripció

Cada aplicació "App" de cada municipi en única i particular. No obstant això, totes elles estan connectades entre si formant una xarxa interterritorial pensada per ajudar-te amb l'eficiència més gran possible, al teu territori, en tots els associats a la xarxa i per qualsevol part del món.
Municipis, persones, professionals, tots sumen per quan tu ho necessitis.
El registre només és obligatori si vols accedir a les funcions clau de l'App. Per exemple, l'enviament d'un missatge d'emergència quan la situació impedeix parlar: una agressió, situació de pànic, accident, abans d'atendre a una altra persona, no dubtis.
Hem posat en marxa projectes d'ajuda per a protegir a persones en situació de vulnerabilitat: professionals, gent gran amb tendència a desorientar-se, joves que passen per un mal moment o persones de sexe femení assetjades o maltractades. Per a tots aquests casos o situacions fem possible que, des de qualsevol part del món, puguis enviar un missatge d'emergència indicant la teva posició, i fins i tot, activar el teu rastreig. Amb una condició única: que siguis tu -i puguem comprovar que ets tu- qui ho demana.
Les teves dades són tractades amb el grau més alt de confidencialitat, tal com exigeix la Llei Oficial de Protecció de Dades a diferència d'infinites altres apps.
Et recomanem:
Que no hagis de cercar la teva aplicació quan més la necessites per a tu o per ajudar altres persones: destaca-la a la base del teu smartphone!.
Instal·la't un accés encara més ràpid per enviar una emergència: Funció Widget.
Indica'ns el teu perfil per poder ser més eficaços en la teva ajuda: empreses locals, comerç, professionals de la salut, docents, ...
Sol·licita aplicacions per a altres dispositius diferents del telèfon mòbil o suggereix-nos d'altres formes per fer entre tots una comunitat, una ciutat més segura.
Identifica el teu lloc de treball si tens instal·lada l'aplicació escriptori per PC`s.
Demana informació al teu Ajuntament sobre el Protocol de Localització de Persones Vulnerables o si coneixes a qui ho necessiti, sobre el Protocol Contra la Violència de Gènere i l'Assetjament, No dubtis més.
Sobre els missatges d'emergència:
Si és possible, en tan sols dos passos, selecciona un dels quatre tipus de missatge d'emergència que et mostra l'aplicació. Tindràs tres segons per cancel·lar perquè no arribi al centre de comandament de policia local. No és una centraleta. Les teves dades i posició es mostren en un mapa interterritorial. Hem activat dos accessos ràpids per enviar una emergència. El widget M7 SOS és un missatge d'emergència sense especificació. El widget M7 amb forma de flor, envia un missatge d'assetjament o agressió. Sempre que tinguis connexió de dades, un cop passats tres segons, el missatge arribarà en un temps no superior a 10 segons des de qualsevol part del món i activarem tots els recursos possibles i necessaris.
També comptes amb una important secció per a l'enviament d'una incidència. A través d'ella, pots incorporar documents o donar més detalls d'allò que desitges comunicar. Pot ser completament confidencial.
Històric d'incidències: en l'apartat de "El meu compte", apareixerà l'historial d'incidències i el detall de la resposta que has rebut per cadascuna d'elles.
L'aplicació compta amb el servei de marcatge ràpid, essencial per a l'atenció d'emergències, i contingut pedagògic amb consells de prevenció del delicte, seguretat viària, primers auxilis informació útil i actualitzable.
IMPORTANT: Missatges "Push". L'aplicació no només serveix perquè tu contactis amb el teu policia de proximitat. També perquè la teva administració local contacti amb tu i confirmi l'estat de les teves peticions. O d'altra banda, poder enviar-te avisos personalitzats o col·lectius d'interès ciutadà. Tant de la vida quotidiana com de possibles casos crítics. Aquests missatges, per al teu interès, podran ser d'altres poblacions en què et trobes.
Des de 2012; Einsmer i els 7, augmentant la xarxa.

Novetats

Versió 6.5.98

Correcció de literals

Valoracions i ressenyes

4,1 de 5
16 valoracions

16 valoracions

Iván Lobato Sánchez ,

Perfecta

Funciona genial. En todas las notificaciones que he enviado se ha actuado. La utilidad de alarma preventiva es genial pero hay un fallo porque aun cancelándola me llaman de Urbana.

MR#24 ,

Més municipis

Serien necessaris més municipis. Entre ells Barcelona ciutat

Resposta del desenvolupador ,

Gracias por tu comentario.

Estamos trabajando para que la app y todo el Sistema M7 se implemente en más municipios, incluido Barcelona ciudad.

Esperamos pronto poder añadirlos.

Un saludo,

Clementine Borderline ,

Faltan municipios

Es importante que actualicen los municipios.

Privacitat de l’app

El desenvolupador, EINSMER BUSINESS DESIGNER, ha indicat que les pràctiques de privacitat de l’app poden incloure el tractament de les dades tal com es descriu a continuació. Per obtenir més informació, consulta la política de privacitat del desenvolupador.

Dades vinculades a tu

Pot ser que les dades següents es recopilin i vinculin a la teva identitat:

  • Ubicació
  • Informació de contacte
  • Contingut de l’usuari

Les pràctiques de privacitat poden variar, per exemple, segons les funcions que utilitzis o l’edat que tinguis. Més informació

Més d’aquest desenvolupador

També et pot agradar

Sobren Motius
Utilitats
Mossos d'Esquadra
Utilitats
Aigües de Barcelona
Utilitats
AMB Aparcament
Utilitats
PREMIA' REBONICA
Utilitats
RACC
Utilitats