Screenshots

Description

Amb aquesta nova aplicació per a dispositius mòbils els col·legiats poden consultar i accedir a una gran varietat de serveis:

-Identitat digital: es poden realitzar tots els tràmits relacionats amb el Col·legi de forma segura. L'aplicació incorpora un certificat digital del metge col·legiat perquè pugui fer transaccions que requereixin signatura digital.

-Informació col·legial: a través de l’aplicació, els col·legiats estaran al dia de tot el que estigui relacionat amb l’activitat col·legial i la professió així com les darreres notícies destacades.

-Agenda d’activitats: es poden consultar i inscriure’s a totes les activitats que el Col·legi posa a disposició del metge.

Des del Col·legi treballem contínuament per oferir el millor servei al col·legiat. Si tens qualsevol suggeriment de millora o consulta sobre l’app, fes-nos-la arribar a: comt@comt.cat.

Tingues el Col·legi ben a prop teu i gaudeix de tots els serveis que t'ofereix.

What’s New

Version 1.0.20

Millores i correcció d'errors.

App Privacy

The developer, GrupMED, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like