Capturas de pantalla

Descripción

Català:

App oficial del pintor català Miquel Vilà (Barcelona 1940)

Inclou una nombrosa mostra de la seva obra, tant Pintura com Gravat així com diversos articles de premsa de la Crítica i uns talls d'una entrevista a TVE amb Lluís Bassat.

La seva obra es pot trobar a diversos Museus i Col.leccions com ara el Museu d'Art Modern de Nova York i els Museus d'Art Contemporani de Sevilla i Sofia. La seva obra figura a les Biblioteques Nacionals de Madrid i Catalunya, a les col.leccions del Banc de Sabadell i la Fundació La Caixa, i també a la Col.lecció Bassat la qual forma part del Museu d'Art Modern de Mataró.

Exposa cada dos anys a la Sala Parès de Barcelona (http, la galeria més antiga d'Espanya). El proper mes de Gener de 2016 hi tindrà lloc una exposició retrospectiva de tota la seva obra.

Sobre l'artista (extracte de l'Enciclopèdia de Menorca):

En una primera etapa, fins a 1974, les obres tenen un lligam amb la pintura surrealista, especialment amb la plàstica de Magritte i Dalí, i a partir de l'any 1975 crea uns espais solitaris, que evoquen la solitud de l'home, en que s'aixequen construccions amb elements geomètrics i amb colors vius. Altres composicions són les vistes de ciutats solitàries o bé perspectives industrials amb una certa melangia amb una llum crepuscular i dramàtica que recorda l'univers pictòric dels pintors italians De Pisis, Sironi i Morandi. També conrea les vistes d'habitacions amb interiors angulars i amb perspectives múltiples que creen un espai irreal, que sembla que sura, molt proper a les obres de Giorgio de Chirico.Español:

App oficial del pintor catalán Miquel Vilà (Barcelona 1940)

Incuye una numerosa muestra de su obra, tanto Pintura com Gravado así como diversos artículos de la Crítica y unos cortes de video de una entrevista en TVE con Lluís Bassat.

Su obra se puede encontrar en diversos Museos y Colecciones como por ejemplo el Museo de Arte Moderno de Nueva York y los Museos de Arte Contemporáneo de Sevilla y Sofia. Su obra figura en las Bibliotecas Nacionales de Madrid y Cataluña, en las colecciones del Banco de Sabadell y la Fundación La Caixa, así como en la Colección Bassat perteneciente al Museo Gaudí de Arte Moderno de Mataró.

Expone cada dos años en la Sala Parés de Barcelona (la galeria más antigüa de España). Durante el próximo mes de Enero (2016) tendrá lugar una Exposición Retrospectiva de toda su obra.

Sobre el artista (extracto de la Enciclopedia de Menorca):

En un aprimera etapa, hasta 1974, sus obras tienen un vínculo con la pintura surrealista, especialmente con la plástica de Magritte y Dalí pero a partir de 1975 crea unos espacios solitarios que evocan la soledad del hombre, en los cuales se levantan construcciones con elementos geométricos y colores vivos. Otras composiciones son vistas de ciudades solitarias o bien perspectivas industriales con una cierta melancolia y una luz crepuscular y dramática que recuerda el universo pictórico de los pintores italianos De Pisis, Sironi y Morandi. También trabaja con vistas de habitaciones con interiores angulares y perspectivas múltiples que crean un espacio irreal, el cual parece flotar, un mundo muy cercano a las obras de Giorgio de Chirico.

Novedades

Versión 1.0.3

Català:

Afegides algunes obres.

Español:

Añadido algunas obras.

Información

Proveedor
Jordi VILA BURGOS
Tamaño
307.2 MB
Categoría
Referencia
Compatibilidad

Requiere iOS 8.1 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch. Apple TV.

Idiomas

Español, Catalán, Inglés

Edad
Clasificada 4+
Copyright
© 2015 Miquel Vilà
Precio
Gratis

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

También te puede interesar