Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

L'Aplicació oficial de l'Ajuntament de Palamós per a dispositius mòbils forma part d'una estratègia per tendir a la gestió més intel·ligent dels serveis, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels ciutadans de Palamós i Sant Joan i dels seus visitants, i de posar a l'abast l'accés a serveis i continguts de manera àgil, senzilla i geolocalitzada.

L'App de Palamós ofereix informació local d'interès a la butxaca. Podeu consultar informació d'activitats, actes esportius, socials i culturals, telèfons, transport i aparcaments, entre d'altres. L'apartat de bústia d'incidències permet la interacció des del mòbil com a model col·laboratiu i de participació.

Novedades

Versión 1.5

Apple ha actualizado esta app para usar el certificado de firma más reciente de Apple.

Petites millores

Valoraciones y reseñas

4.7 de 5
3 valoraciones

3 valoraciones

Ojodepez ,

Bona pinta!

Això, de moment molt bona impressió i ben dissenyada. Ara veurem si la interactivitat funciona i li donaré cinc estels. Bona iniciativa i que serveixi d'exemple per altres ajuntaments!

Privacidad de la app

El desarrollador, Mostrarium SCP, no ha proporcionado a Apple detalles sobre las prácticas de privacidad y la gestión de datos. Para obtener más información, consulta la política de privacidad del desarrollador.

No se han proporcionado detalles

Se requerirá al desarrollador que proporcione detalles de privacidad cuando envíe la próxima actualización de la app.

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar