NaturaLocal 4+

Natura Local SL

Dissenyada per a l’iPhone

    • 3,7 • 22 valoracions
    • Gratis

Captures de pantalla de l’iPhone

Descripció

Rutes autoguiades i interpretades per descobrir el patrimoni natural i etnològic dels pobles de Catalunya.

Pots triar tu mateix el destí on anar o bé trobar els municipis propers a la teva localització amb continguts disponibles. Coneix la seva proposta de descoberta a partir dels seus itineraris: rutes a peu per Catalunya, rutes en btt, rutes amb família o rutes amb nens. Filtra per dificultat o tipologia la que més s’ajusti al que vols fer. Alhora pots cercar informació turística sobre altres llocs per visitar, què més fer, esdeveniments locals, on menjar, on dormir, producte artesà local, etc. Tria el que més et convingui i coneix les opinions d'altres usuaris.

A la presentació de l'App hi ha un petit tutorial amb els passos a seguir. Si et descarregues off-line el que vols fer, després podràs navegar la ruta sense necessitat de cobertura de dades.

Amb l'app et guiem fins a la sortida. A partir d'aquí, obre l'itinerari guardat i navega amb el gps de l'app. Vés descobrint tots els punts d'interès i gaudeix de la nova experiència. Explica-ho i comparteix-la a les xarxes.

L'ús continuat del GPS en segon pla, pot reduir de forma considerable la durada de la bateria.Descarrega les rutes i els seus continguts quan estiguis connectat al wifi i podràs seguir-les a l'aire lliure sense necessitat de cobertura ni consum de dades.

Novetats

Versió 3.2

Soluciona errors menors

Valoracions i ressenyes

3,7 de 5
22 valoracions

22 valoracions

Grand Smith ,

No se pueden ver favoritos

No hay forma de visualizar una lista con las rutas marcadas con un corazón (favoritos) ni tampoco sincronizarla con la versión web.
Tampoco aparecen todos los lugares y rutas de la versión web. Por ejemplo, Corbera de Llobregat no aparece en el buscador ni sus rutas y visitas mientras que en la web sí.

Gorka 1971 ,

Molt bona!!

Dins del que son les App d aquest estil, es molt bona per ser gratuita. Molt complerta i amb bona info.
Felicitats!!!

sealpe ,

Gracias

Siendo una app gratuita, es para quitarse el sombrero. Mil gracias.

Privacitat de l’app

El desenvolupador, Natura Local SL, ha indicat que les pràctiques de privacitat de l’app poden incloure el tractament de les dades tal com es descriu a continuació. Per obtenir més informació, consulta la política de privacitat del desenvolupador.

No es recopilen dades

El desenvolupador no recopila dades d’aquesta app.

Les pràctiques de privacitat poden variar, per exemple, segons les funcions que utilitzis o l’edat que tinguis. Més informació

També et pot agradar

Entreteniment
Entreteniment
Entreteniment
Entreteniment
Entreteniment
Entreteniment