Captures de pantalla

Descripció

OnSóc és una senzilla aplicació que permet us compartir la vostra posició amb qui vulgueu a través de la xarxa social que escolliu.

Quan entreu a “OnSóc” l’aplicació us localitza sobre el mapa. Si premeu el botó de la xarxa social amb la que la voleu compartir, us permet escriure un text curt, afegir una foto i mostrar o no l’hora actual en el missatge. Així podeu compartir on sou entre una multitud o on us poden trobar si us heu perdut a la muntanya.

També podeu compartir qualsevol posició del mapa fent un clic llarg sobre el punt: on és una botiga, on passa un event o on heu deixat el cotxe que ha d’utilitzar algú altre.

Els receptors del missatge rebran la vostra nota, amb foto i hora (si l’heu compartit) i l’enllaç a un mapa amb la vostra localització. Sobre el mapa que se’ls obre podran també veure la seva pròpia posició si premen el botó de localització, i d’aquesta manera podran navegar fins al punt on sou.

“OnSóc” us permet escollir entre veure el mapa topogràfic o l’ortoimatge. Segons el que tingueu visible en el moment de compartir, el receptor veurà una o altra cartografia.

Aquesta aplicació senzilla i funcional us pot ser d’utilitat tan per a aspectes de seguretat, com per altres pràctics i lúdics.

FUNCIONALITATS:
- Compartir la posició de l’usuari a través de la xarxa social escollida i persona o grup escollit,
- Incloure un text curt, afegir una foto i mostrar o no l’hora actual en el missatge,
- Compartir qualsevol posició del mapa fent un clic llarg sobre el punt,
- Escollir entre veure el mapa topogràfic o l’ortoimatge.

Novetats

Versió 1.0.3

Millorem el funcionament de la captura de la posición al mapa.

Valoracions i ressenyes

4.0 de 5
1 valoracions

1 valoracions

heli3 ,

Si us plau!!

Estaria genial disposar de MapICC a iOS!

Toni de SK (BCN) ,

Localització errònia

Quan obro l'enllaç de la meva localització generada per l'aplicació, em situa molts quilòmetres allunyat de la situació real. No funciona.

Informació

Proveïdor
Institut Cartogràfic de Catalunya
Mida
16.7 MB
Categoria
Navegación
Compatibilitat

Cal que tinguis el sistema operatiu iOS 9.0 o posterior. Compatible amb els següents dispositius: iPhone, iPad i iPod touch.

Idiomes

Anglès

Edat
4+
Copyright
Preu
Gratis

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

Més d’aquest desenvolupador

També et pot agradar