Capturas de pantalla

Descripción

Parcs Naturals és una aplicació gratuïta desenvolupada per conèixer i gaudir els espais naturals gestionats directament o en consorci per la Diputació de Barcelona.
L’app us permet escollir per a cada un dels onze parcs tota la informació necessària per conèixer-los i visitar-los: els equipaments, els programes, els serveis i la meteorologia. Podreu planificar els itineraris senyalitzats, i conèixer on podeu menjar i allotjar-vos. A més, trobareu tota una oferta àmplia d’activitats: passejades guiades, exposicions, concursos de fotografia, tallers infantils i familiars, audiovisuals, matinals festives, actes culturals i moltes més activitats per gaudir de la vostra estada als parcs.
La Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona està formada per espais naturals protegits d’un alt valor ecològic, paisatgístic, forestal i cultural amb racons d’una singularitat biològica i cultural, únics.
El Parc Natural del Montseny. Reserva de la Biosfera, el Parc del Castell de Montesquiu, l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, el Parc del Montnegre i el Corredor, el Parc de la Serralada Litoral, el Parc de la Serralada de Marina, el Parc del Garraf, el Parc d’Olèrdola, el Parc del Foix i el Parc Fluvial del Besòs.

----

Parques Naturales es una aplicación gratuita desarrollada para conocer y disfrutar de los espacios naturales gestionados, directamente o a través de consorcio, por la Diputación de Barcelona.
La app permite escoger, para cada uno de los once parques, toda la información necesaria para conocerlos y visitarlos: los equipamientos, los programas, los servicios y la meteorología. Podréis planificar los itinerarios señalizados, conocer dónde comer y escoger alojamiento. Además, encontraréis una amplia oferta de actividades: paseos guiados, exposiciones, concursos de fotografía, talleres infantiles y familiares, audiovisuales, matinales festivas, actos culturales y muchas más actividades para disfrutar de vuestro paso por los parques.
La Red de Parques Naturales de la Diputación de Barcelona está formada per espacios naturales protegidos de gran valor ecológico, paisajístico y forestal, con rincones de una singularidad biológica y cultural única.
El Parque Natural de El Montseny. Reserva de la Biosfera, el Parque del Castell de Montesquiu, el Espacio Natural de les Guilleries-Savassona, el Parque Natural de Sant Llorenç del Munt, i l’Obac, el Parque de El Montnegre i el Corredor, el Parque de la Serralada Litoral, el Parque de la Serralada de Marina, el Parque de El Garraf, el Parque de Olèrdola, el Parque de El Foix y el Parque Fluvial de El Besòs.

Novedades

Versión 3.0

Nova aplicació que inclou onze espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals. Pantalla inicial d’accés als onze parcs per descarregar-los, notificacions push, tutorial per facilitar la navegació i ús de l’app, configuració d’idioma i contacte.

----

Nueva aplicación que incluye once espacios protegidos de la Red de Parques Naturales. Pantalla inicial de acceso a los once parques para descargarlos, notificaciones push, tutorial para facilitar la navegación y el uso de la app, configuración de idioma y contacto.

Valoraciones y reseñas

5.0 de 5
1 valoración

1 valoración

Kurna ,

Informació interessant dels Parcs

Està ben pensat recollir la informació de tots els parcs en una APP, no obstant no esta optimitzat per mostrar-se en un mòbil i accedir justament a les rutes costa una mica, tot i que es pot accedir i descarregar les rutes en format GPX i veure-les millor des d’una altra APP com Wikiloc. Recomanaré la APP a amistats.

Información

Proveedor
Diputacio de Barcelona
Tamaño
30.3 MB
Categoría
Estilo de vida
Compatibilidad

Requiere iOS 8.0 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.

Idiomas

Español, Catalán, Inglés

Edad
4+
Copyright
Precio
Gratis

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar