Parcs Naturals 4+

Xarxa de Parcs Naturals

Diputacio de Barcelona

Diseñado para iPad

    • 2,0 • 4 valoraciones
    • Gratis

Capturas de pantalla

Descripción

Parcs Naturals és una aplicació gratuïta desenvolupada per conèixer i gaudir els espais naturals gestionats directament o en consorci per la Diputació de Barcelona.
L’app us permet escollir per a cada un dels onze parcs tota la informació necessària per conèixer-los i visitar-los: els equipaments, els programes, els serveis i la meteorologia. Podreu planificar els itineraris senyalitzats, i conèixer on podeu menjar i allotjar-vos. A més, trobareu tota una oferta àmplia d’activitats: passejades guiades, exposicions, concursos de fotografia, tallers infantils i familiars, audiovisuals, matinals festives, actes culturals i moltes més activitats per gaudir de la vostra estada als parcs.
La Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona està formada per espais naturals protegits d’un alt valor ecològic, paisatgístic, forestal i cultural amb racons d’una singularitat biològica i cultural, únics.
El Parc Natural del Montseny. Reserva de la Biosfera, el Parc del Castell de Montesquiu, l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, el Parc del Montnegre i el Corredor, el Parc de la Serralada Litoral, el Parc de la Serralada de Marina, el Parc del Garraf, el Parc d’Olèrdola, el Parc del Foix i el Parc Fluvial del Besòs.

----

Parques Naturales es una aplicación gratuita desarrollada para conocer y disfrutar de los espacios naturales gestionados, directamente o a través de consorcio, por la Diputación de Barcelona.
La app permite escoger, para cada uno de los once parques, toda la información necesaria para conocerlos y visitarlos: los equipamientos, los programas, los servicios y la meteorología. Podréis planificar los itinerarios señalizados, conocer dónde comer y escoger alojamiento. Además, encontraréis una amplia oferta de actividades: paseos guiados, exposiciones, concursos de fotografía, talleres infantiles y familiares, audiovisuales, matinales festivas, actos culturales y muchas más actividades para disfrutar de vuestro paso por los parques.
La Red de Parques Naturales de la Diputación de Barcelona está formada per espacios naturales protegidos de gran valor ecológico, paisajístico y forestal, con rincones de una singularidad biológica y cultural única.
El Parque Natural de El Montseny. Reserva de la Biosfera, el Parque del Castell de Montesquiu, el Espacio Natural de les Guilleries-Savassona, el Parque Natural de Sant Llorenç del Munt, i l’Obac, el Parque de El Montnegre i el Corredor, el Parque de la Serralada Litoral, el Parque de la Serralada de Marina, el Parque de El Garraf, el Parque de Olèrdola, el Parque de El Foix y el Parque Fluvial de El Besòs.

Novedades

Versión 3.0.1

Actualització a iOS 14

-------------------------------

Actualización a iOS 14

Valoraciones y reseñas

2,0 de 5
4 valoraciones

4 valoraciones

pauderiba ,

Per tenir això millor no tenir res

Els itineraris no es mostres perquè els mapes de Google Maps no funcionen, la interfície lamentable. Diputació invertiu en disseny i mapes, que teniu diners

Toni Subi ,

No funciona

En un iPhoneX primer es queda mostrant el logo un minut o més.
Després, es veuen les icones i en premés una, es tanca l’aplicació.
En tornar a obrir-la, torna a passar el mateix.
Ara per ara, és inservible.

Kurna ,

Informació interessant dels Parcs

Està ben pensat recollir la informació de tots els parcs en una APP, no obstant no esta optimitzat per mostrar-se en un mòbil i accedir justament a les rutes costa una mica, tot i que es pot accedir i descarregar les rutes en format GPX i veure-les millor des d’una altra APP com Wikiloc. Recomanaré la APP a amistats.

Privacidad de la app

El desarrollador, Diputacio de Barcelona, no ha proporcionado a Apple detalles sobre las prácticas de privacidad y la gestión de datos. Para obtener más información, consulta la política de privacidad del desarrollador.

No se han proporcionado detalles

Se requerirá al desarrollador que proporcione detalles de privacidad cuando envíe la próxima actualización de la app.

Más de este desarrollador

Utilidades
Navegación
Educación
Viajes
Economía y empresa
Educación

También te puede interesar

Estilo de vida
Estilo de vida
Estilo de vida
Estilo de vida
Estilo de vida
Estilo de vida