Planttes 4+

Ciència ciutadana i al·lèrgies

Thigis Serveis Ambientals S.L

Dissenyada per a l’iPad

    • 5,0 • 1 valoració
    • Gratis

Captures de pantalla

Descripció

Flora urbana i al·lèrgia. Ajudan's a mapejar les plantes que fan al·lèrgia.

Planttes és un projecte de Ciència Ciutadana que proposa informar sobre la presència de plantes al•lergògenes a l’entorn i del seu estat fenològic, que tradueix a nivell de risc d’al•lèrgia. Amb les seves aportacions, el ciutadà contribueix a elaborar un mapa actualitzat i amb precisió a nivell de carrer de si la planta escollida presenta risc baix d’al·lèrgia (planta sense flor i/o amb fruit), risc creixent (flor tancada), risc màxim (flor oberta). La visualització de la informació en el mapa permetrà estalviar-se episodis d’al•lèrgia evitant circular per zones de risc.
Planttes ha seleccionat onze espècies pel seu gran potencial al·lergogen i presenta les seves principals característiques botàniques i estats fenològics en una fitxa i una galeria d’imatges.
Pots participar individualment o en grup, també escoles, instituts, centres cívics…
Si vols més informació, visita la nostra pàgina web: www.planttes.com
Planttes és promogut pel Punt d’Informació Aerobiològica (PIA) de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA-UAB) i del Departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia (BABVE), en estreta col·laboració amb el Centre de Visió per Computador (CVC) i el “Library Living Lab”, tots ells de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Novetats

Versió 1.0.1

Correcció d'errors i suport a nous idiomes.

Valoracions i ressenyes

5,0 de 5
1 valoració

1 valoració

Privacitat de l’app

El desenvolupador, Thigis Serveis Ambientals S.L, no ha proporcionat a Apple detalls sobre les pràctiques de privacitat i la gestió de dades. Per obtenir més informació, consulta la política de privacitat del desenvolupador.

No s’ha proporcionat informació

Es demanarà al desenvolupador que proporcioni informació de privacitat quan presenti la propera actualització de l’app.

També et pot agradar

Medicina
Salut i exercici
Medicina
Medicina
Medicina
Medicina