Captures de pantalla

Descripció

La Generalitat de Catalunya posa a disposició dels usuaris una aplicació amb tota la informació d'interès sobre les platges catalanes. Els banyistes disposen d'un exhaustiu inventari de prop de 300 platges del litoral català, on poden trobar informació de l'estat actual (bandera de seguretat, l'estat de la qualitat de l'aigua, la possible presència de meduses, el temps o l'estat de la mar), així com també informació de les característiques de les platges i dels equipaments i serveis que s'hi poden trobar.
El banyista pot crear-se un llistat propi de les seves platges preferides i saber així fàcilment quin és l'estat de les que acostuma a freqüentar. Fins i tot pot rebre possibles avisos en cas que es registri alguna incidència. A més, disposa d'una extensa informació d'interès sobre les platges catalanes i consells molt útils sobre què cal fer en situacions imprevistes, com per exemple la picada d'una medusa.
Aspectes com la proximitat, a partir de la posició del GPS o les característiques de les platges, permeten a l'usuari trobar les platges que més encaixen amb els seus interessos i necessitats. D'aquesta manera, l'aplicació facilita la selecció de platges a diferents col•lectius d'usuaris, com podria ser el cas d'aficionats als esports aquàtics, al naturisme o les que són més aptes per a nens petits.
Amb una clara vocació d'orientació al ciutadà i també al turista, l'aplicació es troba disponible en 7 idiomes:
- Català
- Castellà
- Francès
- Anglès
- Alemany
- Italià
- Rus

La Generalitat de Cataluña pone a disposición de los usuarios una APP con toda la información de interés sobre las playas catalanas. En ella, los bañistas disponen de un exhaustivo inventario de cerca de 300 playas del litoral catalán, donde pueden encontrar información sobre su estado actual (bandera de seguridad, el estado de calidad del agua, la posible presencia de medusas, el tiempo o el estado del mar), así como también información de las características de las playas y de los equipamientos que se pueden encontrar.
El bañista puede crearse un listado propio con sus playas preferidas y así saber fácilmente cual es el estado de las que acostumbra a frecuentar y incluso recibir posibles avisos en caso que se registre alguna incidencia. Además, se dispone de una extensa información de interés sobre las playas catalanas y consejos muy útiles sobre lo que hay que hacer en situaciones imprevistas, como por ejemplo una picadura de medusa.
Aspectos como la proximidad, a partir de la posición del GPS o de las características de las playas, le permiten al usuario, encontrar las playas que más encajan con sus intereses y necesidades. De este manera, la APP facilita la selección de playas a diferentes colectivos de usuarios, como podría ser el caso de aficionados a deportes acuáticos, al naturismo o las que mejor se adapten a ir con niños pequeños.
Con una clara vocación de orientación al ciudadano y también al turista, la APP se encuentra disponible en 7 idiomas:
- Catalán
- Castellano
- Francés
- Inglés
- Alemán
- Italiano
- Ruso

Novetats

Versió 1.1.4

Dades actualitzades de les platges.
Correcció d'errors.
-------------------------------------
Datos actualizados de las playas.
Corrección de errores.

Valoracions i ressenyes

1.8 de 5
13 valoracions

13 valoracions

R2m2d3 ,

Inútil

Es una App inútil q no sirve para nada. No da ninguna información sobre las playas y creo(porque ya no lo tengo claro) que es para lo que se creó esta aplicación. Para lo único q sirve es para ocupar un espacio en el móvil pero de eso ahora mismo me ocupo de dar solución.

M.M.A.C ,

No está actualizada

Si quieres saber el estado de una playa lo tienes que ir a ver en oersona, pues la app no te dice ni el estado del agua , ni la bandera,
Muy mala

GilbertMP ,

Podríeu actualitzar-la

Podria ser molt útil, però falta usabilitat i la informació és escassa i desactualitzada.

Informació

Proveïdor
Generalitat de Catalunya
Mida
17.1 MB
Categoria
Viatges
Compatibilitat

Cal que tinguis el sistema operatiu iOS 9.0 o posterior. Compatible amb els següents dispositius: iPhone, iPad i iPod touch.

Idiomes

Anglès

Edat
Classificada 4+
Copyright
© 2014 Generalitat de Catalunya
Preu
Gratis

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

Més d’aquest desenvolupador

També et pot agradar