Capturas de pantalla

Descripción

La Generalitat de Catalunya posa a disposició dels usuaris una aplicació amb tota la informació d'interès sobre les platges catalanes. Els banyistes disposen d'un exhaustiu inventari de prop de 300 platges del litoral català, on poden trobar informació de l'estat actual (bandera de seguretat, l'estat de la qualitat de l'aigua, la possible presència de meduses, el temps o l'estat de la mar), així com també informació de les característiques de les platges i dels equipaments i serveis que s'hi poden trobar.
El banyista pot crear-se un llistat propi de les seves platges preferides i saber així fàcilment quin és l'estat de les que acostuma a freqüentar. Fins i tot pot rebre possibles avisos en cas que es registri alguna incidència. A més, disposa d'una extensa informació d'interès sobre les platges catalanes i consells molt útils sobre què cal fer en situacions imprevistes, com per exemple la picada d'una medusa.
Aspectes com la proximitat, a partir de la posició del GPS o les característiques de les platges, permeten a l'usuari trobar les platges que més encaixen amb els seus interessos i necessitats. D'aquesta manera, l'aplicació facilita la selecció de platges a diferents col•lectius d'usuaris, com podria ser el cas d'aficionats als esports aquàtics, al naturisme o les que són més aptes per a nens petits.
Amb una clara vocació d'orientació al ciutadà i també al turista, l'aplicació es troba disponible en 7 idiomes:
- Català
- Castellà
- Francès
- Anglès
- Alemany
- Italià
- Rus

La Generalitat de Cataluña pone a disposición de los usuarios una APP con toda la información de interés sobre las playas catalanas. En ella, los bañistas disponen de un exhaustivo inventario de cerca de 300 playas del litoral catalán, donde pueden encontrar información sobre su estado actual (bandera de seguridad, el estado de calidad del agua, la posible presencia de medusas, el tiempo o el estado del mar), así como también información de las características de las playas y de los equipamientos que se pueden encontrar.
El bañista puede crearse un listado propio con sus playas preferidas y así saber fácilmente cual es el estado de las que acostumbra a frecuentar y incluso recibir posibles avisos en caso que se registre alguna incidencia. Además, se dispone de una extensa información de interés sobre las playas catalanas y consejos muy útiles sobre lo que hay que hacer en situaciones imprevistas, como por ejemplo una picadura de medusa.
Aspectos como la proximidad, a partir de la posición del GPS o de las características de las playas, le permiten al usuario, encontrar las playas que más encajan con sus intereses y necesidades. De este manera, la APP facilita la selección de playas a diferentes colectivos de usuarios, como podría ser el caso de aficionados a deportes acuáticos, al naturismo o las que mejor se adapten a ir con niños pequeños.
Con una clara vocación de orientación al ciudadano y también al turista, la APP se encuentra disponible en 7 idiomas:
- Catalán
- Castellano
- Francés
- Inglés
- Alemán
- Italiano
- Ruso

Novedades

Versión 1.1.4

Dades actualitzades de les platges.
Correcció d'errors.
-------------------------------------
Datos actualizados de las playas.
Corrección de errores.

Valoraciones y reseñas

3.2 de 5
5 valoraciones

5 valoraciones

Ngelface ,

UX

Us falta un UX o algú amb una mica de gust a l'hora de dissenyar interaccions... TabBar i Burger menu... Costa de navegar, no s'entenen les transicions de pantalla els símbols no son gaire intuitius...
Pero felicito als programadors... Els deu haver costat treballar amb aquest disseny...

LaurentLorenzo ,

No da información

Ni acerca de banderas, medusas.... todos los símbolos con “?”

platges...! ,

Si funcionés almenys...

Entrat juny i encara no dona cap info.....

Información

Proveedor
Generalitat de Catalunya
Tamaño
17.1 MB
Categoría
Viajes
Compatibilidad

Requiere iOS 9.0 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.

Idiomas

Inglés

Edad
Clasificada 4+
Copyright
© 2014 Generalitat de Catalunya
Precio
Gratis

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar