Poliny‪à‬ 4+

Mostrarium SCP

Diseñado para iPhone

    • 5,0 • 1 valoración
    • Gratis

Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

L’App de Polinyà és una porta directa a tota la informació sobre l’actualitat, les activitats i els serveis del municipi. A més, a través d’aquesta eina podreu contactar amb l’alcalde i regidors municipals o comunicar-nos les incidències o avaries que puguin sorgir al poble per tal de resoldre-les més ràpidament.

Hi trobareu els principals telèfons d’interès com per exemple el del servei de taxi o la policia, les farmàcies de guàrdia més properes, informació sobre com i on reciclar i sobre les diferents rutes que recorren el nostre patrimoni històric i natural.

L'App es completa amb un servei de notificacions perquè no us perdeu cap informació d'interès com ara canvis d'horaris, terminis d'inscripcions o carrers tallats.

Amb aquesta eina volem crear un nou canal de comunicació entre la ciutadania i l’Ajuntament que agilitzi i faciliti el contacte, a més de difondre i donar a conèixer tant els serveis municipals com el patrimoni de Polinyà.

Novedades

Versión 1.5

Apple ha actualizado esta app para mostrar el icono de la app Apple Watch.

Solucionat problema amb les notificacions push!

Valoraciones y reseñas

5,0 de 5
1 valoración

1 valoración

Privacidad de la app

El desarrollador, Mostrarium SCP, no ha proporcionado a Apple detalles sobre las prácticas de privacidad y la gestión de datos. Para obtener más información, consulta la política de privacidad del desarrollador.

No se han proporcionado detalles

Se requerirá al desarrollador que proporcione detalles de privacidad cuando envíe la próxima actualización de la app.

Más de este desarrollador

Medicina
Medicina
Entretenimiento
Utilidades
Entretenimiento
Entretenimiento

También te puede interesar

Entretenimiento
Entretenimiento
Entretenimiento
Entretenimiento
Entretenimiento
Entretenimiento