Captures de pantalla

Descripció

L'asma i la MPOC no han d'aturar-vos. Respireu amb més facilitat i feu amb normalitat la vostra vida amb l'ajuda de Propeller.

Propeller és una tecnologia aprovada per la FDA i amb la marca CE que treballa amb els inhaladors existents d'asma i la MPOC per ajudar les persones a entendre els seus símptomes i controlar-los. Hem creat petits sensors que simplement s'han de col·locar als inhaladors que ja teniu. Aquests sensors determinen quan feu servir els inhaladors i envien aquesta informació a l'aplicació de Propeller. L'aplicació de Propeller genera observacions personalitzades i recordatoris per guiar-vos pel bon camí. Els usuaris de Propeller gaudeixen de més dies sense símptomes i fins un 79% menys d'atacs d'asma.

Propeller fa servir HealthKit per exportar les dades d'ús del vostre inhalador a l'aplicació Health i per llegir la vostra activitat.

Feu servir Propeller per:
+ Desar automàticament quan i on feu servir l'inhalador per poder identificar els desencadenants i fer seguiment dels símptomes
+ Configurar un horari de la medicació de control per ajudar-vos a recordar que heu de prendre els medicaments quan toca
+ Consultar patrons personalitzats, tendències i consells per a l'asma i la MPOC
+ Valorar el control de l'asma o la MPOC de l'últim mes amb el Test de Control d'Asma (ACT) o la prova d'avaluació de MPOC (CAT)
+ Veure la cronologia del vostre grau de compliment
+ Consultar la previsió diària de l'asma, que inclou informació de la contaminació, humitat i temperatura
+ Fer seguiment de l'ús de l'inhalador, els desencadenants i els símptomes d'una persona que estimeu
+ Compartir el progrés de l'asma i la MPOC amb els metges

L'ús continuat del GPS en segon pla pot disminuir considerablement la durada de la bateria. El GPS no és necessari per utilitzar Propeller.

Novetats

Versió 6.38.0

Vous ne trouvez pas votre inhalateur? Bonne nouvelle : Vous pouvez maintenant 'faire sonner' un capteur que vous ne retrouvez plus grâce à la mise à jour de la fonction 'Repérer mon inhalateur' de l'application Propeller. La fonction de sonnerie est active lorsque vous vous trouvez à portée du Bluetooth de votre capteur (en général, dans la même pièce ou dans la pièce adjacente). Il sonne pendant environ 40 secondes pour vous aider à retrouver facilement votre inhalateur.

Informació

Proveïdor
Reciprocal Labs Corporation
Mida
129 MB
Categoria
Medical
Compatibilitat

Cal que tinguis el sistema operatiu iOS 11.0 o posterior. Compatible amb els següents dispositius: iPhone, iPad i iPod touch.

Idiomes

Català, Alemany, Anglès, Coreà, Espanyol, Francès, Italià, Neerlandès, Portuguès, Rus

Edat
Qualificació 12+ per:
Informació mèdica/de tractaments poc freqüent/lleu
Ubicació
Aquesta aplicació pot utilitzar la teva ubicació encara que no estigui oberta, i això consumirà bateria.
Copyright
© Reciprocal Labs
Preu
Gratis

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

També et pot agradar