Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

Separar els residus és la nostra responsabilitat. I és que fer-ho bé és ben fàcil. Amb aquesta aplicació trobaràs fàcilment on has de llençar cada residu per a reciclar-lo correctament. Fent-ho així, optimitzarem l’eficiència del procés de reciclatge i tractarem millor el medi ambient. La correcta gestió dels residus fa estalviar diners als municipis i a tu.

La recollida selectiva consisteix a recollir separadament les diferents fraccions dels residus municipals amb la finalitat de poder-les reciclar. La recollida selectiva i el reciclatge permeten estalviar recursos escassos i part de l'energia necessària per a la fabricació dels productes.

L'aspecte bàsic de la recollida selectiva és la selecció que els ciutadans i els comerços realitzen dels productes recuperables i que, posteriorment, l'administració s'encarrega de gestionar.

Aquesta aplicació està emmarcada dins la campanya de recollida selectiva “Residu, on vas?” de l'Agència de Residus de Catalunya per tal de conscienciar els ciutadans que dipositin correctament els residus generats a les llars.Separar los residuos es nuestra responsabilidad. Y es que hacerlo bien es muy fácil. Con esta aplicación encontrarás fácilmente dónde tienes que tirar cada residuo para reciclarlo correctamente. Si lo haces así, optimizaremos la eficiencia del proceso de reciclaje y trataremos mejor al medio ambiente. La correcta gestión de los residuos ahorra dinero a los municipios y también a ti.

La recogida selectiva consiste en recoger separadamente las distintas fracciones de los residuos municipales con la finalidad de reciclarlos. La recogida selectiva y el reciclaje permiten ahorrar recursos escasos y parte de la energía necesaria para la fabricación de los productos.

El aspecto básico de la recogida selectiva es la selección que la ciudadanía y los comercios realizan de los productos recuperables y que, posteriormente, la administración se encarga de gestionar.

Esta aplicación está enmarcada dentro de la campaña de recogida selectiva “Residu, on vas?” de la “Agència de Residus de Catalunya” para concienciar a los ciudadanos de que depositen correctamente los residuos generados en sus hogares.

Novedades

Versión 2.0

Novetats en la versió 2.0

-Tria de municipi en funció del model de recollida selectiva: Cinc fraccions, Residu Mínim i Multiproducte
-Cerca de deixalleries per geoposició del dispositiu mòbil. Ús del mapa per situar les deixalleries que es troben a 20 km a la rodona del dispositiu.
-Incorporació de dos nous idiomes: castellà i anglès.
-Inclou la incorporació de nous residus.
-Millores en el sistema de cerques.

Novedades en la versión 2.0

-Posibilidad de escojer el municipio en función del modelo de recojida selectiva: Cinco fracciones, Residuo Mínimo y Multiproducto.
-Búsqueda de puntos limpios por geoposición del dispositivo móvil. Úso del mapa para situar las instalaciones que se encuentran a 20 km a la redonda del dispositivo.
-Incorporación de dos nuevos idiomas: español e inglés.
-Incluye la incorporación de nuevos residuos.
-Mejoras en el sistema de búsquedas.

Valoraciones y reseñas

3.1 de 5
18 valoraciones

18 valoraciones

Gatete Naranja ,

Actualització no compatible amb ios11

Si us plau, actualitzeu-la que m’anava molt bé!

JtS1216 ,

Actualització necessària

Falta actualització a 64 bits (iOS 11).

Luise0892 ,

Encara pot millorar!

Trobo que és una app molt útil per tenir al mòbil i l’opció del buscador és fantàstica. Ara bé, dit això, trobo que hi falta una mica d’informació. Per exemple: els cosmètics vells on es llançarien?

Información

Proveedor
Generalitat de Catalunya
Tamaño
23.1 MB
Categoría
Utilities
Compatibilidad

Requiere iOS 8.0 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.

Idiomas

Español

Edad
Clasificado 4+
Copyright
© 2013 Generalitat de Catalunya
Precio
Gratis

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar