Captures de pantalla de l’iPhone

Descripció

Separar els residus és la nostra responsabilitat. I és que fer-ho bé és ben fàcil. Amb aquesta aplicació trobaràs fàcilment on has de llençar cada residu per a reciclar-lo correctament. Fent-ho així, optimitzarem l’eficiència del procés de reciclatge i tractarem millor el medi ambient. La correcta gestió dels residus fa estalviar diners als municipis i a tu.

La recollida selectiva consisteix a recollir separadament les diferents fraccions dels residus municipals amb la finalitat de poder-les reciclar. La recollida selectiva i el reciclatge permeten estalviar recursos escassos i part de l'energia necessària per a la fabricació dels productes.

L'aspecte bàsic de la recollida selectiva és la selecció que els ciutadans i els comerços realitzen dels productes recuperables i que, posteriorment, l'administració s'encarrega de gestionar.

Aquesta aplicació està emmarcada dins la campanya de recollida selectiva “Residu, on vas?” de l'Agència de Residus de Catalunya per tal de conscienciar els ciutadans que dipositin correctament els residus generats a les llars.

Novetats

Versió 2.1

Novetats en la versió 2.1

- Adequació a la darrera versió del sistema operatiu
- Millores en el sistema de cerques
- Actualització de deixalleries i punts de recollida selectiva
- Actualització de text de l'Avís Legal segons aplicació de la normativa vigent

Valoracions i ressenyes

3.3 de 5
20 valoracions

20 valoracions

Luise0892 ,

Encara pot millorar!

Trobo que és una app molt útil per tenir al mòbil i l’opció del buscador és fantàstica. Ara bé, dit això, trobo que hi falta una mica d’informació. Per exemple: els cosmètics vells on es llançarien?

Ferran Dalmau Fradera ,

Propostes de nous residus?

Una app fantàstica i molt necesària pels temps que corren. Només trobo a faltar poder suggerir nous residus per classificar. Hi ha prous residus que no hi figuren i una llista més extensiva seria més útil.

Castellvilarenc ,

Hauria de precisar més

Està bé , però hauria de concretar més envasos i residus, com també en el cercador.

Privacitat de l’app

El desenvolupador, Generalitat de Catalunya, no ha proporcionat a Apple detalls sobre les pràctiques de privacitat i la gestió de les dades. Per obtenir més informació, consulta la política de privacitat del desenvolupador.

No s’ha proporcionat informació

Es demanarà al desenvolupador que proporcioni informació de privacitat quan presenti la propera actualització de l’app.

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

Més d’aquest desenvolupador

També et pot agradar