Rubí Ciutat 4+

Ajuntament de Rubi

Diseñado para iPhone

    • 4,1 • 126 valoraciones
    • Gratis

Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

L'aplicació de l'Ajuntament de Rubí permet accedir a tota la informació sobre la ciutat de Rubí: notícies, agenda d'activitats, telèfons d'interès, informació bàsica dels serveis municipals i altres recursos útils tant per a la ciutadania com per als visitants.

En l'àmbit de la mobilitat, hi podeu trobar informació sobre els diferents serveis de transport que operen al municipi, places d'aparcament, fotolineres i benzineres. A través de l'app també podeu accedir a altres informacions de servei, com ara la ubicació de les zones d'esbarjo per a gossos, les deixalleries fixes i mòbils, o els punts de recollida selectiva.

L'aplicació de l'Ajuntament de Rubí també incorpora tota la informació sobre el comerç de la ciutat. Hi podeu localitzar els diferents establiments per categories i altres criteris, així com també les campanyes vigents, les fires i mercats i altres temes d'actualitat relacionats amb el teixit comercial rubinenc.

"Rubí Ciutat" també us permet consultar tota l'oferta formativa del municipi, ja sigui reglada (educació infantil, primària i secundària), per a persones treballadores o per a empreses i persones emprenedores. De la mateixa manera, també podeu accedir a la Borsa de Treball de Rubí Formació i als diferents serveis d'assessorament i suport al teixit econòmic que s'ofereixen a través de l'Oficina de Serveis a l'Empresa (OSE).

Amb aquesta app, també podeu estar al dia de tot allò que es fa a la ciutat a nivell cultural, per no deixar-vos perdre cap cita interessant. A més, podeu conèixer millor el municipi gràcies a la informació sobre itineraris i punts d'interès.

L'app es completa amb un servei d'avisos municipals (notificacions) i de destacats perquè no us perdeu cap informació d'interès, com ara canvis d'horaris de serveis o terminis d'inscripció.

Et convidem a conèixer i viure Rubí amb "Rubí Ciutat", la millora manera de portar la ciutat a la butxaca.

Novedades

Versión 1.11

Millores generals.

Valoraciones y reseñas

4,1 de 5
126 valoraciones

126 valoraciones

Lady Nuc ,

Per fer-s’ho mirar

Enllaços trencats, informació no actualitzada o incompleta, alcaldessa superstar.

Josebvt ,

No funciona!!!

Desde hace meses es imposible dar de alta una incidencia!

Lasernow ,

No se puede colocar incidencias

La aplicacion se cierra cuando quieres enviar una incidencia.
Además cuando escribes notas no se ve el texto. O cuando introduces datos la pantalla no se mueve. Un desastre como el departamento de Mobilitat de la cuidad.

Privacidad de la app

El desarrollador, Ajuntament de Rubi, ha indicado que las prácticas de privacidad de la app pueden incluir la gestión de datos descrita a continuación. Para obtener más información, consulta la política de privacidad del desarrollador.

Datos usados para rastrearte

Los siguientes datos pueden usarse para rastrearte en apps y sitios web propiedad de otras empresas:

  • Identificado­res
  • Datos de uso

Datos vinculados contigo

Los siguientes datos pueden recopilarse y vincularse con tu identidad:

  • Identificado­res

Datos no vinculados contigo

Los siguientes datos pueden recopilarse, pero no se vinculan con tu identidad:

  • Identificado­res
  • Datos de uso
  • Diagnósticos

Las prácticas de privacidad pueden variar, por ejemplo, dependiendo de tu edad o de las funciones que uses. Más información

Más de este desarrollador

También te puede interesar

Entretenimiento
Entretenimiento
Entretenimiento
Entretenimiento
Entretenimiento
Entretenimiento