Captures de pantalla de l’iPhone

Descripció

Safe365 és un localitzador GPS familiar completament gratuït que ha estat dissenyat perquè puguis tenir cura de familiars i altres persones a distància. El localitzador GPS et permet conèixer la ubicació de persones a través del seu telèfon mòbil en temps real, així com l'estat en què es troben. Amb Safe365 podràs saber on està una persona sempre que l'aplicació estigui instal·lada tant al teu dispositiu mòbil com en el dels familiars o persones que vulguis localitzar.

UNA APP GRATUÏTA PER A LA CURA D'ANCIANS

Com que és una aplicació especialment pensada per cuidar gent gran, Safe365 inclou entre les seves funcionalitats un botó del pànic que en ser premut posa a l'usuari en contacte amb els serveis d'emergència i els envia la seva localització GPS exacta sense cap cost, sempre que la persona afectada es trobi a Espanya o Andorra. Per a la resta de països, Safe365 envia un avís d'emergència als seus protectors, fent-los saber que el seu familiar necessita ajuda.

UN LOCALITZADOR MÒBIL PER A UTILITZAR EN FAMÍLIA

A més, en tractar-se d'una app que et permet trobar una persona per GPS, Safe365 pot ser utilitzada també amb altres membres de la família, com fills i nebots petits o adolescents, així com amb qualsevol persona que per alguna circumstància requereixi cura i/o supervisió per part d’altres persones. Oblida't per sempre dels SMS i Whatsapps preguntant al teu fill on està o quan va arribar a casa. Amb Safe365 podràs saber on són les persones que vols en tot moment.

REP ALERTES GRATUÏTES SOBRE DESPLAÇAMENTS I ESTAT DE LA BATERIA

Anteriorment coneguda com ""Alpify"", una app per trobar alpinistes a la muntanya, Safe365 t'avisarà si no pot localitzar als teus protegits immediatament amb una notificació de seguretat. A més, amb Safe365 també podràs conèixer el percentatge de bateria disponible dels teus protegits, el tipus de connexió a Internet que tenen, si estan quiets o desplaçant-se, i les distàncies que recorren cada dia.

Gràcies al seu GPS tracker podràs guardar fins a un màxim de 9 llocs habituals de la teva persona protegida, oferint diverses opcions segons el tipus de lloc que desitgis establir: casa, escola, feina, barri i altres zones personalizables.Safe365 t'enviarà avisos de seguretat cada cop que el teu protegit entri o surti d'una de les seves zones sense cap cost. Així podràs comprovar que realitza les seves rutines amb normalitat, cosa especialment útil quan es tracta de persones grans o amb problemes de salut que podrien patir caigudes o altres tipus de contratemps.

LES TEVES DADES I LES DELS TEUS PROTEGITS ESTAN FORA DE PERILL

Safe365 té tres modalitats de rastreig GPS per compartir: localització GPS exacta; localització GPS aproximada i ruta. Els protegits poden seleccionar i modificar sempre que vulguin el tipus d'ubicació que volen compartir, i fins i tot desactivar-la quan així ho desitgin.

UNA APP PER A TOTA LA FAMÍLIA: INTUITIVA I FÀCIL D'UTILITZAR

Safe365 és una app molt fàcil d'usar, fins i tot entre gent gran i nens. Tan sols l'has de descarregar, verificar el teu número de telèfon, i indicar els que seran els teus protegits. Aquests rebran immediatament un enllaç per descarregar-se l'app al seu mòbil i acceptar compartir la seva ubicació amb tu.

Amb Safe365 també pots crear un perfil als teus protegits des del teu dispositiu, evitant complicacions a les persones amb dificultat. De manera que només et caldrà descarregar l'app als seus telèfons mòbils i la configuració ja estarà completada. Descarrega't Safe365 i comença a tenir cura de la teva família de la millor manera!

Novetats

Versió 4.4.0

Hora d’actualitzar!
Seguim amb noves funcionalitats! Safe365 et presenta la nova rutina “Estàs bé?”. Amb aquesta nova funció, podràs estar més tranquil en el teu dia a dia:
- Comprova que els familiars estan bé, gràcies al sensor de moviment.
- Rep avisos quan no es detecti moviment per part del teu familiar.
- En cas de no que hi hagi moviment, la persona rebrà avisos per confirmar als seus familiars que està bé.
T’animes a provar-ho?
No dubtis en escriure’ns a support@safe365.com.

Valoracions i ressenyes

4.0 de 5
1.7m valoracions

1.7m valoracions

iaia maria ,

Perfecto

Todo perfecto

Resposta del desenvolupador ,

¡Hola, María! ¡Nos alegra oír eso! 😁 Si tienes alguna duda o problema no dudes en contactarnos en support@safe365.com. ¡Gracias por confiar en Safe365 para garantizar tu seguridad familiar!

bellinfante ,

Muy buena.

Cumple con lo que quiero, da información muy útil de las personas que te importan, donde están y como se encuentran. Feliz de haberla encontrado.

Resposta del desenvolupador ,

¡Hola, Bellinfante! ¡Muchas gracias por tu comentario! 😁 Si tienes alguna duda o problema no dudes en contactarnos en support@safe365.com. ¡Gracias por confiar en Safe365 para garantizar tu seguridad familiar!

Gemma punto ,

Buena aplicación

Buena aplicación para controlar a mi madre,ahunque desde que se actualizo tarda un poco en encontrarla,vivimos a 600km de distancia no se si será por eso

Resposta del desenvolupador ,

¡Hola,, Gemma! ¡Muchas gracias por tu comentario y nos alegra de que te funcione correctamente! El comportamiento que dices no es normal. Por favor, escríbenos a support@safe365.com para poder ayudarte a solucionarlo cuanto antes. ¡Gracias por confiar en Safe365 para garantizar tu seguridad familiar!

Informació

Proveïdor
Grup Basera SL
Mida
140.6 MB
Categoria
Estil de vida
Compatibilitat

Cal que tinguis el sistema operatiu iOS 11.0 o posterior. Compatible amb els següents dispositius: iPhone, iPad i iPod touch.

Idiomes

Català, Afrikaans, Alemany, Anglès, Bengalí, Birmà, Bokmål noruec, Central Kurdish, Coreà, Croat, Danès, Eslovac, Espanyol, Finès, Francès, Grec, Gujarati, Hebreu, Hindi, Hongarès, Indonesi, Italià, Japonès, Malai, Malaiàlam, Marathi, Neerlandès, Panjabi, Polonès, Portuguès, Romanès, Rus, Suahili, Suec, Tagal, Tai, Telugu, Turc, Txec, Tàmil, Urdú, Vietnamita, Xinès, Xinès tradicional, Àrab

Edat
4+
Ubicació
Aquesta aplicació pot utilitzar la teva ubicació encara que no estigui oberta, i això consumirà bateria.
Copyright
Preu
Gratis

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

També et pot agradar