Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

La V2 –una notable evolució de la V1 de 2013- és la primera experiència de cooperació en matèria de seguretat ciutadana de la policia de proximitat –Policia Local o Guàrdia Urbana- utilitzant tecnologia Smartphone.

En aquesta versió, la cooperació interterritorial de l'equip de ciutats autodenominat “M7” engega un ambiciós projecte pioner a Europa i probablement al món. La V2 és una “interface” entre les persones i la ciutat. Entre el que ens passa i el que nostra ciutat sent.

Per la seva innovació, aquesta aplicació està en procés de millora contínua gràcies a la participació d'un important nombre d'equips multidisciplinaris i intergeneracionals. Per tant, la seva arquitectura està creada en clau de nous i constants reptes.

Una interface amb diferents nivells d'interacció:

1. - Des de la Policia local i la ciutat: Alertes de l'estat de la ciutat, informació pedagògica relacionada amb la seguretat preventiva, la seguretat vial i el civisme, primers auxilis, links a vídeos i enllaços recomanats i informació d'interès com a farmàcies de guàrdia o fins i tot d'opinió perquè facis teu aquest projecte i junts entrem en un procés de millora contínua en benefici de tots.


2.- Des de les persones: Es distingeixen diferents perfils d'usuari –comerciant/ciutadà- Trucada telefònica ràpides d'emergències amb enviament de geolocalització, enviament de missatges pensats per funcionar en situacions crítiques o l'enviament d'incidències segons rangs que estableixen l'equip multidisciplinari de les diferents policies locals (amb arxius i imatges , situació en mapa per geolocalització , …).

3.- A mesura que et desplaces pels diferents territoris del "M7" la informació de la teva aplicació s'actualitza i interactua amb el territori per a la teva millor seguretat. Cada dia ampliem aquesta informació que s'activa per geolocalització encara que el grau d'interacció dels usuaris amb cada territori depèn de si la ciutat en la qual et trobes està o no integrada en aquest projecte de cooperació.

4.- Trobaràs aquesta *APP en multiidioma, perquè tu, també et sentis com a casa. I anirem actualitzant el nombre d'idiomes pensant en el conjunt de pobles que formen el continent europeu, així com també el grau de resposta que puguem oferir de manera intel•ligent en altres idiomes.

Estem per protegir-te!
Junts, per arribar més lluny.

Novedades

Versión 3.10

- Restyling la aplicación
- Campaña 016

Información

Proveedor
EINSMER BUSINESS DESIGNER, SL
Tamaño
25.7 MB
Categoría
Utilidades
Compatibilidad

Requiere iOS 9.0 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.

Idiomas

Inglés

Edad
12+
Información médica/sobre tratamientos poco frecuente/moderada
Ubicación
Puede que esta app use tu ubicación aunque no la tengas abierta, lo cual puede consumir batería.
Copyright
Precio
Gratis

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar