Capturas de pantalla

Descripción

El Simulador Actic ara també disponible des del teu iPhone, Ipad i Ipod (!)

Aquesta App instal·la al teu dispositiu un Simulador de format lliure d'un basat en continguts informàtics actuals i el temari vigent de l'Actic (disponibles Nivell Bàsic i Mitjà)

El Simulador és una bona eina per a comprovar si el teu nivell de coneixements informàtics és l'adequat per a decidir-te a fer l'examen oficial Actic.

Si podem aconsellar-te, et recomanem que facis el major nombre possible d'exàmens al simulador, amb l'objectiu de conèixer en quina part del temari necessites un reforç i també per a assolir l'indispensable nivell de coneixement informàtic per a adaptar-te a la vida professional i domèstica actual.

Les errades que cometis als exàmens del Simulador t'ajudaran a aprendre i a adquirir el nivell necessari per a superar la prova oficial de l'Actic.

El seu funcionament és intuïtiu, només cal escollir el nivell Actic del qual et vols examinar, i respondre els diferents formats de preguntes que componen l'examen del simulador, que estan dissenyats i pensats per a ser àgils en dispositius mòbils tàctils.

A dins del Simulador disposaràs d'una secció d'Ajuda amb captures de pantalla a on podràs consultar-hi les diferents accions que pots fer amb l'App.

Un cop finalitzat l'examen, podràs veure la nota que has assolit, veure'n estadístiques, navegar per les preguntes i respostes per conèixer quines has encertat, quines no i quines eren les respostes correctes.

També tens una eina per capturar i compartir el teu resultat a través de les xarxes socials, o enviar-lo com a adjunt de correu, o guardar-lo a la galeria del teu dispositiu...

El Simulador per a dispositius mòbils és gratuït, i pots aconseguir els exàmens a través de les acadèmies que ensenyen aquest temari i col·laboren amb nos, o rebre'ls d'un altre usuari que te'ls vulgui cedir.

Un cop us sentiu prou preparats per fer l'examen Actic oficial i no penseu fer servir els exàmens que us resten al Simulador, podeu traspassar-los a d'altres usuaris. Només caldrà que l'usuari receptor s'hagi enregistrat prèviament i que tingui l'App instal·lada al seu dispositiu.

Per a altres consultes o ampliacions d'informació sobre el funcionament, consulteu l'Ajuda de l'App o contacteu amb la següent adreça:

percutormedia@percutormedia.com

Apa, a gaudir-la !

Novedades

Versión 88.9.9

Apple ha actualizado esta app para mostrar el icono de la app Apple Watch.

Noves preguntes per a tots els Nivells.

Valoraciones y reseñas

1,3 de 5
27 valoraciones

27 valoraciones

gayobart ,

No deixa accedir

No deixa registrarse

Vik"s ,

Registre

Impossible registrar-se!

JaviMaCh ,

No dóna opció a registrar-se

L’app no permet registrar-se com a nou usuari i per tant no es pot accedir.

Privacidad de la app

El desarrollador, PERCUTOR MEDIA S.L., no ha proporcionado a Apple detalles sobre las prácticas de privacidad y la gestión de datos. Para obtener más información, consulta la política de privacidad del desarrollador.

No se han proporcionado detalles

Se requerirá al desarrollador que proporcione detalles de privacidad cuando envíe la próxima actualización de la app.

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar

Educación
Educación
Educación
Educación
Educación
Educación