Capturas de pantalla del iPad

Descripción

Benvingut a SM Cruïlla Aprenentatge! SM Cruïlla Aprenentatge és un entorn de treball personal que et permet accedir a tots el continguts digitals dels projectes educatius de Cruïlla i SM, també els que tenies disponibles a l’app de Construïm o de Savia. Descobreix els avantatges d’un entorn virtual d’aprenentatge pràctic i segur.

Què és el millor d’aquesta app?

- Ja no cal carregar els llibres! Pots accedir als continguts des de qualsevol lloc.
- Milers de recursos educatius al teu abast.
- Gràcies a l’app SM Cruïlla Aprenentatge, tindràs els continguts disponibles fins i tot sense connexió.

Si ets alumne, a més d’accedir al teu llibre, trobaràs recursos interactius, activitats per buscar informació i aprofundir, activitats per practicar els continguts i autoavaluacions, entre d’altres.

Si ets professor, a més de disposar dels mateixos continguts que els alumnes, podràs personalitzar l’entorn en funció de les teves necessitats per treure el màxim rendiment a les teves classes: assignar tasques, disposar d’eines d’avaluació, introduir propostes pròpies i treballar amb els teus alumnes i les seves famílies en un entorn digital comú.

Recorda que per utilitzar aquesta app necessites activar les teves llicències, tot i que també ho pots fer des de la web.

Tots els teus continguts on vulguis i quan vulguis!
 

Novedades

Versión 2.6.1

Et presentem una nova versió! Podràs obrir fitxers zip que continguin recursos ofimàtics i visualitzar els vídeos de Vimeo. A més, s'inclou un nou sistema d'emmagatzematge i descàrrega que permet eliminar les descàrregues realitzades de forma correcta. Recorda actualitzar aquesta app per resolució de bugs i gaudir de noves funcionalitats.

Valoraciones y reseñas

1.0 de 5
1 valoración

1 valoración

Información

Proveedor
Tecnologia y Gestion Educativa SLU
Tamaño
10.3 MB
Categoría
Libros
Compatibilidad

Requiere iOS 9.0 o posterior. Compatible con iPad.

Idiomas

Inglés

Edad
4+
Copyright
Precio
Gratis

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar