Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

Una web, una aplicació, una guia, una agenda… smartvila és totes aquestes coses i, per damunt de tot, és una eina. Creada per Fractal, un equip d’especialistes en les àrees de la informàtica i del disseny amb la voluntat que els ajuntaments i les entitats es comuniquin amb la seva ciutadania d’una manera directa, senzilla i entenedora. smartvila neix amb l’objectiu de centralitzar tota la informació i la comunicació dels ajuntaments amb els seus ciutadans mitjançant una innovadora aplicació d’ús intuïtiu i simple que permet filtrar el contingut en funció de les preferències de l’usuari.

A més, amb smartvila el ciutadà pot accedir a la guia més completa del seu municipi o àrea desitjada gràcies als mòduls telèfons, comerços i entitats.

Més enllà d’un disseny fresc i d’uns mòduls ben estructurats, el que fa diferent smartvila a tot el conjunt d’aplicacions existents és la voluntat de formar una xarxa de municipis i que l’usuari tingui l’opció de visualitzar el que succeeix tant a la seva localitat com al seu entorn.

Novedades

Versión 6.0

Un nou mòdul entra en acció! Apartir d'avui podreu trobar les farmàcies de guàrdia dels vostres municipis i també dels que tingueu més propers.
No t'ho perdis!
Tot això i més a smartvila ;)

Valoraciones y reseñas

5.0 de 5
2 valoraciones

2 valoraciones

Información

Proveedor
Smartvila Aplicacions SL
Tamaño
43.8 MB
Categoría
Estilo de vida
Compatibilidad

Requiere iOS 9.0 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.

Idiomas

Catalán

Edad
4+
Copyright
Precio
Gratis

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

También te puede interesar