Captures de pantalla de l’iPhone

Descripció

Una web, una aplicació, una guia, una agenda… smartvila és totes aquestes coses i, per damunt de tot, és una eina. Creada per Fractal, un equip d’especialistes en les àrees de la informàtica i del disseny amb la voluntat que els ajuntaments i les entitats es comuniquin amb la seva ciutadania d’una manera directa, senzilla i entenedora. smartvila neix amb l’objectiu de centralitzar tota la informació i la comunicació dels ajuntaments amb els seus ciutadans mitjançant una innovadora aplicació d’ús intuïtiu i simple que permet filtrar el contingut en funció de les preferències de l’usuari.

A més, amb smartvila el ciutadà pot accedir a la guia més completa del seu municipi o àrea desitjada gràcies als mòduls telèfons, comerços i entitats.

Més enllà d’un disseny fresc i d’uns mòduls ben estructurats, el que fa diferent smartvila a tot el conjunt d’aplicacions existents és la voluntat de formar una xarxa de municipis i que l’usuari tingui l’opció de visualitzar el que succeeix tant a la seva localitat com al seu entorn.

Novetats

Versió 6.0

Un nou mòdul entra en acció! Apartir d'avui podreu trobar les farmàcies de guàrdia dels vostres municipis i també dels que tingueu més propers.
No t'ho perdis!
Tot això i més a smartvila ;)

Valoracions i ressenyes

5.0 de 5
2 valoracions

2 valoracions

Informació

Proveïdor
Smartvila Aplicacions SL
Mida
43.8 MB
Categoria
Estil de vida
Compatibilitat

Cal que tinguis el sistema operatiu iOS 9.0 o posterior. Compatible amb els següents dispositius: iPhone, iPad i iPod touch.

Idiomes

Català

Edat
4+
Copyright
Preu
Gratis

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

També et pot agradar