Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

L’aplicació per smartphones de TAIKOMETEOROLOGIA permet a tots els seus clients la visualització de les dades meteorològiques previstes en funció dels serveis contractats.

L’aplicació permet comunicar-se directament amb l’equip de meteoròlegs, visualitzar les prediccions, rebre notificacions sobre la publicació d’alertes i actualitzacions en les informaciones.

TAIKO Meteorología ofereix a tots els seus clients un servei meteorològic personalitzat -a la carta- adaptat a les seves necessitats fent ús de la més avançada tecnologia i de les fonts d’informació tant de caràcter públic com d’accés restringit. Un equip pluridisciplinari amb capacitat per analitzar la informació meteorològica i transformar-la en una eina accessible.

Prediccions meteorològiques de qualitat, actualitzades en tot moment: entenedores i directes. Enfocades per a tot tipus de sectors: sector energètic, turisme, agricultura, lleure, sector marítim, mitjans de comunicació…
Per a més informació poden accedir a la web www.taikometeorologia.com y posar-se en contacte per saber més dels serveis que oferim.

Novedades

Versión 1.44

Bug fixed

Valoraciones y reseñas

1.0 de 5
1 valoración

1 valoración

Privacidad de la app

El desarrollador, TAIKOMETEOROLOGIA S.L., no ha proporcionado a Apple detalles sobre las prácticas de privacidad y la gestión de datos. Para obtener más información, consulta la política de privacidad del desarrollador.

No se han proporcionado detalles

Se requerirá al desarrollador que proporcione detalles de privacidad cuando envíe la próxima actualización de la app.

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

También te puede interesar