Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

Transgran és l’app del servei de transport urbà de la Conurbació de Granollers. L’aplicació inclou les següents funcionalitats:

- Línies i recorreguts: permet accedir al termòmetre de cada parada, i al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet guardar una parada com a favorita, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.

- Parades a prop: Et marca en un plànol les parades més properes a la ubicació de l’usuari. I al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades.

- Les meves parades: Accés directe a aquelles parades marcades com a favorites. Al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.

- Vull anar: Planificador de rutes, et mostra la millor ruta en bus entre dos punts dels municipis de la conurbació.

- Títols de transport: Ofereix el llistat de títols de transport vigents per al servei urbà, amb una petita descripció i el preu.

- Contacte: Bústia de comentaris i suggeriments per tal de rebre feedback constant dels nostres usuaris, ja sigui de l’app o del propi servei.

Novedades

Versión 1.0.4

Millores en la informació en temps real de les línies, així com informació més precisa sobre els recorreguts i termòmetres d'anada i tornada de les línies.
Correccions menors.

Valoraciones y reseñas

2.8 de 5
4 valoraciones

4 valoraciones

Northen0 ,

La actualización se agradece

La app en si esta bien pensada, ahora que ya no se tarda 2min en cargar la app ya funciona bien 👍🏽

yunWEBo ,

Leeeeeentaaaa

Que trigui 42s en carregar de promig sent una trista webapp dona molt a pensar dels seus desenvolupadors. Cada vegada que l’he d’obrir s’em treuen les ganes.

Información

Proveedor
EMPRESA SAGALES, SA
Tamaño
12.2 MB
Categoría
Viajes
Compatibilidad

Requiere iOS 11.0 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.

Idiomas

Inglés

Edad
4+
Copyright
Precio
Gratis

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar