TransGran 4+

EMPRESA SAGALES, SA

Diseñado para iPhone

    • 2,0 • 7 valoraciones
    • Gratis

Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

Transgran és l’app del servei de transport urbà de la Conurbació de Granollers. L’aplicació inclou les següents funcionalitats:

- Línies i recorreguts: permet accedir al termòmetre de cada parada, i al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet guardar una parada com a favorita, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.

- Parades a prop: Et marca en un plànol les parades més properes a la ubicació de l’usuari. I al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades.

- Les meves parades: Accés directe a aquelles parades marcades com a favorites. Al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.

- Vull anar: Planificador de rutes, et mostra la millor ruta en bus entre dos punts dels municipis de la conurbació.

- Títols de transport: Ofereix el llistat de títols de transport vigents per al servei urbà, amb una petita descripció i el preu.

- Contacte: Bústia de comentaris i suggeriments per tal de rebre feedback constant dels nostres usuaris, ja sigui de l’app o del propi servei.

Novedades

Versión 1.0.6

Amb aquesta nova versió podràs escanejar els codis QR que trobaràs a les parades per accedir directament al temps de pas del bus.
També podràs cercar la parada pel codi i pel nom. D'aquesta manera, tens moltes més opcions per trobar la teva parada i accedir als seus horaris de pas.

Valoraciones y reseñas

2,0 de 5
7 valoraciones

7 valoraciones

yunWEBo ,

Leeeeeentaaaa

Que trigui 42s en carregar de promig sent una trista webapp dona molt a pensar dels seus desenvolupadors. Cada vegada que l’he d’obrir s’em treuen les ganes.

Northen0 ,

La actualización se agradece

La app en si esta bien pensada, ahora que ya no se tarda 2min en cargar la app ya funciona bien 👍🏽

Privacidad de la app

El desarrollador, EMPRESA SAGALES, SA, ha indicado que las prácticas de privacidad de la app pueden incluir la gestión de datos descrita a continuación. Para obtener más información, consulta la política de privacidad del desarrollador.

Datos no vinculados contigo

Los siguientes datos pueden recopilarse, pero no se vinculan con tu identidad:

  • Datos de uso

Las prácticas de privacidad pueden variar, por ejemplo, dependiendo de tu edad o de las funciones que uses. Más información

Más de este desarrollador

Viajes
Viajes
Viajes
Viajes
Viajes

También te puede interesar

Viajes
Viajes
Viajes
Viajes
Navegación
Viajes