Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

Transgran és l’app del servei de transport urbà de la Conurbació de Granollers. L’aplicació inclou les següents funcionalitats:

- Línies i recorreguts: permet accedir al termòmetre de cada parada, i al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet guardar una parada com a favorita, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.

- Parades a prop: Et marca en un plànol les parades més properes a la ubicació de l’usuari. I al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades.

- Les meves parades: Accés directe a aquelles parades marcades com a favorites. Al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.

- Vull anar: Planificador de rutes, et mostra la millor ruta en bus entre dos punts dels municipis de la conurbació.

- Títols de transport: Ofereix el llistat de títols de transport vigents per al servei urbà, amb una petita descripció i el preu.

- Contacte: Bústia de comentaris i suggeriments per tal de rebre feedback constant dels nostres usuaris, ja sigui de l’app o del propi servei.

Novedades

Versión 1.0.6

Amb aquesta nova versió podràs escanejar els codis QR que trobaràs a les parades per accedir directament al temps de pas del bus.
També podràs cercar la parada pel codi i pel nom. D'aquesta manera, tens moltes més opcions per trobar la teva parada i accedir als seus horaris de pas.

Valoraciones y reseñas

2,8 de 5
4 valoraciones

4 valoraciones

Northen0 ,

La actualización se agradece

La app en si esta bien pensada, ahora que ya no se tarda 2min en cargar la app ya funciona bien 👍🏽

yunWEBo ,

Leeeeeentaaaa

Que trigui 42s en carregar de promig sent una trista webapp dona molt a pensar dels seus desenvolupadors. Cada vegada que l’he d’obrir s’em treuen les ganes.

Privacidad de la app

El desarrollador, EMPRESA SAGALES, SA, ha indicado que las prácticas de privacidad de la app pueden incluir la gestión de datos descrita a continuación. Para obtener más información, consulta la política de privacidad del desarrollador.

Datos no vinculados contigo

Los siguientes datos pueden recopilarse, pero no se vinculan con tu identidad:

  • Datos de uso

Las prácticas de privacidad pueden variar, por ejemplo, dependiendo de tu edad o de las funciones que uses. Más información

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar