Vallès Visi‪ó‬ 4+

Perception Technologies, S.L.

Diseñado para iPhone

    • Gratis

Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

Vallès Visió és la televisió digital pública del Vallès Oriental. Un mitjà de comunicació que aposta per la informació, els continguts divulgatius, l’actualitat esportiva, cultural i social

El canal és gestionat pel Consorci Teledigital Mollet integrat per 5 municipis de la zona sud del Vallès Oriental: Mollet, Parets, Montornès, Montmeló i Martorelles. L’àmbit de cobertura de Vallès Visió és de tota la comarca i alguns municipis del Vallès Occidental i el Barcelonès.

La graella del canal consta de programes de producció pròpia i d’altres procedents de la Xarxa Audiovisual Local. Entre els continguts de proximitat hi ha espais d’informació local com Vallès Visió Notícies, entrevistes amb personatges polítics i socials al Parlem-ne, debats i reportatges d’actualitat al Visions, els esports amb La Jornada, La Jornada de diumenge i El Partit, a més d’altres programes especials.

Una quinzena de professionals fan possible, de dilluns a diumenge, la programació pròpia de Vallès Visió assumint tasques de redacció, ENG, producció, realització, gestió i administració. L’equip es completa amb estudiants en pràctiques de les Universitats de Vic i de la Universitat Autònoma de Barcelona.

La televisió del Baix Vallès s’ha convertit en poc temps en el mitjà de referència del territori.er a

Novedades

Versión 2.0

Hem canviat la icona de l'app.

Privacidad de la app

El desarrollador, Perception Technologies, S.L., no ha proporcionado a Apple detalles sobre las prácticas de privacidad y la gestión de datos. Para obtener más información, consulta la política de privacidad del desarrollador.

No se han proporcionado detalles

Se requerirá al desarrollador que proporcione detalles de privacidad cuando envíe la próxima actualización de la app.

Más de este desarrollador

Utilidades
Entretenimiento
Viajes
Estilo de vida
Noticias
Entretenimiento

También te puede interesar

Entretenimiento
Entretenimiento
Entretenimiento
Entretenimiento
Entretenimiento
Entretenimiento