Vibra - La Cultura dins teu 17+

Viu la Cultura a Catalunya

Generalitat de Catalunya

  • 4,4 • 17 valoraciones
  • Gratis

Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

Sabies que a l'Antiga Grècia i al Surrealisme de Dalí els separen tan sols 24 km? O que pots anar a peu des de l'Imperi Romà fins la casa de Pau Casals? Sabies que pots creuar-te amb Gaudí i Picasso pel mateix barri de Barcelona?

Decarrega't Vibra i connecta't amb la riquesa cultural de Catalunya, amb la teva cultura. Descobreix nous artistes i edificis emblemàtics a prop teu. Visita exposicions increïbles, gaudeix de festivals de música únics o emociona't amb tradicions d'arreu. Amb Vibra tu decideixes com i quan viure la cultura.

Vibra és tota l'agenda cultural de Catalunya en una sola app. Redescobreix el teu univers cultural i vibra amb les arts escèniques, concerts, exposicions, patrimoni i festes.


Viu experiències
La Cultura apareix de sobte, en qualsevol lloc i en qualsevol moment. Vibra recorda totes les experiències que has viscut per recomanar-te'n de noves, sempre adaptades als teus interessos. Contagia't de l'essència cultural catalana amb propostes curades d'acord amb el que has vist i t'ha fascinat. Perquè visquis experiències cada vegada més commovedores, més emocionants.

Mosaics
Tot personatge té una història amagada per ser explicada... Un Mosaic és l’espai virtual on explicar aquestes històries de cultura de manera inspiradora, curta i amb nous formats que explorin noves narratives. Vibra cura les històries culturals amagades més rellevants. En elles es troben vídeos, àudios i un relat que les fa addictives, reconnectant als usuaris amb experiències relacionades per aprofundir en els continguts.

Explora al teu voltant
Arts escèniques, música, cinema, exposicions, literatura, festivals... Localitza't al mapa de Vibra per descobrir totes les propostes culturals que tens al teu voltant. Siguis on siguis, coneix al detall els espais i les dates per construir el teu imaginari. Perde't entre un patrimoni apassionant i aprèn les tradicions més inversemblants del país. Explora nous trajectes per indrets meravellosos de Catalunya i endinsa't en experiències culturals que mai hauries pensat.

Inspira't
No saps què fer aquest cap de setmana? Vibra és el teu recomanador cultural per trobar propostes apassionants. Esdeveniments, mostres, autors o fotògrafs... Més de 30.000 experiències que t'haurien passat desapercebudes. Si creus que la Cultura és una font d'inspiració, Vibra és la teva app ideal.

Descarrega't Vibra. La cultura dins teu.

------------------

Avís sobre permisos dins l'app
Caldrà que activis el permís necessari per recomanar-te llocs i esdeveniments d'interès cultural segons la teva ubicació actual.

Informació legal
Vibra és la nova app del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Si vols més informació sobre la política de privacitat i l'avís legal, llegeix les condicions a la configuració del teu perfil dins l'app Vibra.

Novedades

Versión 2.2.0

En aquesta actualització incorporem nous mosaics culturals, a més d’un munt d’activitats perquè puguis gaudir del Estiu amb Vibra.

Valoraciones y reseñas

4,4 de 5
17 valoraciones

17 valoraciones

robertcanela ,

Com crear una activitat?

Com a promotor d’una activitat cultural, com puc crear un esdeveniment?

Respuesta del desarrollador ,

Moltes gràcies per la teva valoració! Escriu-nos a vibra@gencat.cat i t'informarem de les opcions per incloure les activitats que programes a Vibra.

Walex-22 ,

Impossible obrir la app

No s’obre en Iphone SE 2020

Delation ,

App inestable

Se cierra la app. Contenidos poco intuitivos.

Respuesta del desarrollador ,

Prenem nota del teu comentari i el reportarem a l’equip desenvolupador per tal de solucionar la incidència. Moltes gràcies!

Privacidad de la app

El desarrollador, Generalitat de Catalunya, ha indicado que las prácticas de privacidad de la app pueden incluir la gestión de datos descrita a continuación. Para obtener más información, consulta la política de privacidad del desarrollador.

Datos vinculados contigo

Los siguientes datos pueden recopilarse y vincularse con tu identidad:

 • Datos de contacto
 • Contenido del usuario
 • Identificado­res

Datos no vinculados contigo

Los siguientes datos pueden recopilarse, pero no se vinculan con tu identidad:

 • Datos de contacto
 • Datos de uso
 • Diagnósticos
 • Otros datos

Las prácticas de privacidad pueden variar, por ejemplo, dependiendo de tu edad o de las funciones que uses. Más información

Más de este desarrollador

Navegación
Salud y forma física
Utilidades
Salud y forma física
Noticias
Educación

También te puede interesar

Redes sociales
Redes sociales
Redes sociales
Redes sociales
Redes sociales
Redes sociales