iPhone Screenshots

Description

L'app Althaia és l’aplicació mòbil de la Fundació Althaia que proporciona a l'usuari un accés a la informació referent als seus centres i serveis de manera fàcil i intuïtiva. També permet consultar els dispositius d'urgències i el temps d'espera de cada un, notícies, activitats de mecenatge, avisos i molt més.

Igualment compta amb un bloc definit com a ‘Grups de pacients’ que facilita continguts de qualitat, fiables i útils que permeten obtenir informació de salut contrastada pels nostres professionals sobre diferents àmbits com la maternitat, pediatria, oncologia, malalties renals o diabetis, entre altres). Sempre que l'usuari s'hagi subscrit a un d’aquests grups es notificaran les actualitzacions.

Amb la nova versió de l'aplicació, es pretén fer més accessible i còmoda l’activitat i alguns tràmits a l'hospital. Per això, l'app Althaia incorpora una ‘Àrea personal’ que conté les citacions de visita i proves de cada usuari, amb informació sobre la preparació a realitzar, si s'escau. Mitjançant aquest espai, l'usuari té la possibilitat de sol·licitar un canvi o una anul·lació de les visites. Disposa d'un calendari on es mostren les properes cites i un històric de visites/proves ja realitzades des d'on descarregar-se un justificant.

L'usuari principal, prèvia autorització i/o acreditació de la potestat, podrà incorporar al seu perfil, altres persones al seu càrrec (pares, fills, parella, etc.) de qui hagi de portar un control de la planificació de visites i proves.

Per completar la informació mèdica personal, l'usuari podrà connectar, des de l'app Althaia, al portal de salut ‘La Meva Salut’ del Servei Català de la Salut.

What’s New

Version 2.0.11

- La teva opinió ens importa. És per això que hem cret la secció "Althaia Escolta", dins de l'Espai personal, que et permetrà fer-nos les teves opinions, queixes o suggeriments. Des de la secció "Althaia Escolta" tambe podràs accedir al formulari de reclamacions.
- En aquesta nova versió el menú lateral de l'aplicació inclou la secció "Enquestes".
- Dins de l'"Espai personal" ara també podràs triar-hi el teu menú, en cas que estiguis ingressat.
- Hem solucionat bugs i altres incidències per a continuar millorant l'experiència d'usuari amb l'app d'Althaia.

Information

Provider
ALTHAIA XARXA ASSISTENCIAL DE MANRESA FUNDACIO PRIVADA
Size
48.7 MB
Compatibility

Requires iOS 12.1 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages
Age Rating
12+
Infrequent/Mild Medical/Treatment Information
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like