Screenshots

Description

Utforska fantasivärlden i BUU-klubbens applikation!
I appen kan du leka, skapa, undersöka och upptäcka tillsammans med bekanta karaktärer ur BUU-klubben. Du får bland annat sällskap av BUU-klubbsstämpeln, Bärtil och Isa Gris och vännerna från hittegodsbyrån i Hittehatt.
Applikationen är speciellt utformad för barn och är gratis. Den innehåller inga köp inuti appen (inga in-app purchases).

I BUU-appen kan du till exempel:

- Träna på siffror med Super-Jontti och Super-Malin. Sortera, räkna och slunga iväg snällmorötter och morotstuggummin! I slutet av spelet väntar en knasig överraskning...
- Klättra med Tumla, som har fått gummiarmar! Hjälp Tumla att klättra upp för ett träd för att hämta bollen, som fastnat högst upp. Flytta på Tumlas händer och töj och tänj på armarna!
- Pressa och blanda saft i Ängens safteri. Använd sådana ingredienser som ger saften rätt färg. Ibland måste du blanda färger! Välj ett glas med sådan form som kunden vill ha och dekorera det. Hur många saftglas hinner du servera?
- Skriv bokstäver med Bärtil och Isa. Varje gång du skrivit klart en bokstav kan du höra ett roligt rim! Lyckas du samla ihop bokstäver till en gigantiska bokstavstårta?
- Leka kurragömma med Strumpkören från Hittehatt. Hur många strumpor hinner du fånga? Strumpkören sjunger för dig när spelet är slut.
- Åka på spännande banor med knasiga fordon i Pikkulis fågelrally. Samla godis på vägen!
- Testa olika instrument med BUU-orkestern. Hur låter musiken när man kombinerar olika instrument?
- Ta en bild på dig själv och dekorera fotot.
- Leka med färg. Rita, måla och stämpla så många gånger du vill! Du kan också spara och ladda ner teckningen i din mobila apparat.
- Skoja med BUU-klubbsstämpeln. Tryck på olika ställen på stämpeln och se vad som händer! Du kan också trycka på mikrofonknappen och prata med BUU-stämpeln. När du trycker på stopp härmar stämpeln vad du har sagt med rolig röst.
- Träna minnet tillsammans med Murk. Lyckas du para ihop alla bilder?
- Öva motoriken med Bärtil och Isa. Fånga allt ätbart och undvik sådant som du inte ska stoppa in i munnen.

När du använder BUU-appen första gången kommer en del av spelen att be om lov att få använda bildgalleriet (teckneverktyget), mikrofonen (spelet där BUU-stämpeln härmar din röst) och kameran (kameraverktyget där du dekorerar ett foto av dig själv) i din mobila enhet. Du kan lugnt ge appen lov till allt detta: foton, teckningar och ljud sparas enbart på din egen apparat och skickas inte vidare någonstans.

Appen kräver ingen internetuppkoppling när du väl har laddat ner den, men i BUU-TV:n i startvyn kan du titta på klipp där BUU-ledarna visar BUU-klubbisarnas teckningar om din apparat har nätkontakt.

Kom ihåg att din mobiloperatör tar betalt som vanligt för nedladdad mängd data om du surfar via mobilnätet. Kontakta din mobiloperatör för mer information.

Produktion: Svenska Yle i samarbete med Yle Lapset ja nuoret

Arbetsgrupp:
Pia Manns, konceptutvecklare
Dan Huiko, spelutveckling
Saara Paasikivi, grafik
Jyrki Häyrinen, ljudplanering
Maria Helsing, producent

Läs mer om BUU-klubben på svenska.yle.fi/barn och buu.yle.fi!

What’s New

Version 28.7.1

Vi har fixat några fel i appen. Julkalendern finns fortfarande kvar!

Ratings and Reviews

4.0 out of 5
23 Ratings

23 Ratings

emmi!☃️❄️🥰 ,

Wow!!

Det här spelet är super bra och roligt jag spelar ofta och det är kul att kunna prata med buustempeln det kommer till och med en julkalender på julen man vet aldrig vilka spel som kommer. Ibland kommer det också nya spel som när tumla plockar äpplen jag önskar att det skulle komma mer spel

Developer Response ,

Tack för stjärnorna, emmi - vad roligt att du gillar BUU-klubbens app! Vi jobbar hela tiden med appen, så vi publicerar nya spel med jämna mellanrum!

andylainen ,

Inga julspel

Annars en bra app som barnen återkommer till ofta, men de utlovade julspelen fanns inte i uppdateringen.

sillipurri🙈 ,

Paras

Paras

App Privacy

The developer, Yle.fi, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like