Dantaxi 4+

4x48

Designed for iPhone

    • 4.7 • 43 Ratings
    • Free

iPhone Screenshots

Description

Har du Dantaxis app på din telefon, er det bare at indtaste hvor du gerne vil hen, hvorefter en af vores dygtige chauffører kører dig trygt til dit bestemmelsessted. Næsten uanset hvor i landet du er, har vi en taxa i nærheden - og prisen fortæller vi dig, inden du bestiller. Tænker du grønt, så er en el-taxa sikkert dit foretrukne valg, og kan vælges direkte i appen uden det koster ekstra. Har du brug for en stor taxa med plads til 8 passagerer, har du cykel med, eller ønsker du ekstra bagageplads? Med appen kan du nemt vælge den taxa, der dækker lige præcis dit transportbehov.

Vi kører, hvor du er
Vi er til stede næsten overalt i Danmark, og du kan derfor bestille taxa fra fire ud af fem danske husstande. Vores 1.800+ vogne er klar til at betjene dig døgnet rundt i København, Aarhus, Odense, eller Aalborg og i hundredvis af andre små og større byer. For flyrejsende er vores app uundværlig, idet det er den eneste taxa-app i kongeriget, der kan benyttes fra alle større lufthavne i Danmark.

Bestil taxa nu eller planlæg din rejse
Skal du bruge taxa med det samme, eller ønsker du at bestille til et senere tidspunkt? I begge tilfælde hjælper appen dig til at undgå stress, og har vi travlt, oplyser vi dig om ventetid. Når din taxa er på vej, kan du følge den på skærmen, og hvis nødvendigt kontakte din chauffør inden ankomst.

Ingen overraskelser på taxa-prisen
Hvis du foretrækker at kende prisen på forhånd, kan du trygt bestille med Dantaxi. Med vores mulighed for faste priser, kan du bare slappe af og nyde turen – og hvis du foretrækker taxameter, er det selvfølgelig også en mulighed. Uanset hvad du vælger, er betalingen gjort nemt for dig, ved muligheden for at afregne direkte i appen eller på den kendte metode, med kort/kontanter i vognen, når turen er slut.

El-taxaer
Du kan prioritere miljøet, og vælge el-taxa som dit foretrukne køretøj. Vi har en af Danmarks største flåder af el-taxaer, og der kommer nye til hver uge. Vores el-taxaer er derfor tilgængelige i stadig flere byer og områder. Ved et enkelt valg gør du din taxatur mere grøn.

Sikkerhed frem for alt
Din sikkerhed er vigtigst for os. Vi giver dig adgang til de bedste chauffører i branchen og alle vores taxaer er godkendte til individuel persontransport. Alle vores chauffører er i besiddelse af chaufførkort udstedt af Færdselsstyrelsen i Danmark. Du har altid adgang til dine tidligere bestillinger, og du modtager kvittering på mail efter hver tur. Du har mulighed for at bedømme/rate turen og på den måde give os feedback til at gøre oplevelse eller appen endnu bedre.

Flere fordele med Eurobonus, Ældre Sagen, Studiz eller Pluskort
Dantaxi samarbejder bl.a. med Eurobonus, Ældre Sagen, Studiz og Pluskortet. Herigennem får du adgang til endnu flere fordele, direkte integreret i appen.

Erhvervsaftaler
Har dit firma en Business Priority aftale med Dantaxi? Så kan du få alle dine fordele tilføjet – hurtigt og nemt. Kontakt vores erhvervsafdeling, hvis du vil vide mere.


Se en komplet oversigt over, hvor vi kører:
https://dantaxi.dk/kundeservice-omraader/

Følg Dantaxi på Facebook
https://www.facebook.com/dantaxi4x48/

Følge Dantaxi på LinkedIn
https://www.linkedin.com/company/dantaxi/

What’s New

Version 3.3.12

Vi har forbedret app'en på flere punkter, med fokus på at du som bruger skal have en endnu bedre oplevelse :)

Ratings and Reviews

4.7 out of 5
43 Ratings

43 Ratings

Random8252816-9 ,

Pre-booking a taxi is a trap and customer service is poor

Ordering a taxi normally with this app was a 2/5 experience, but pre-booking a taxi for a very important appointment was at most a 0/5 experience.
A taxi was booked at 8:20 the next morning and as there was no taxi to be seen by 8:30, we called the company for an update. After being in queue for 15 minutes, we were told that ”we are busy and can’t send a taxi for the next 2 hours” and the line was cut off.
No apology and no kind of norification about a delay or anything.

App Privacy

The developer, 4x48, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Identifiers
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

TAXA 4x35 (Taxi booking)
Travel
Viggo - book a ride
Travel
Rejse+
Travel
Check Udvej
Travel
DSB App
Travel
GreenMobility
Travel