Näyttökuvat

Kuvaus

Doktor.se erbjuder dig och din familj trygg vård dygnet runt direkt via mobilen. Hos oss jobbar läkare, psykologer, sjuksköterskor och barnmorskor.
• Alltid öppet, dygnet runt, alla dagar i veckan!
• Logga in med BankID
• Läkare
• Psykologer
• Sjuksköterskor
• Barnmorskor
• Starta ditt ärende på 10 sekunder!

Det här kan Doktor.se hjälpa till med
Vilka besvär kan Doktor.se hjälpa mig med?
Doktor.se kan hjälpa dig med en stor mängd besvär online via din mobil eller surfplatta. Våra läkare kan skriva vid behov även skriva ut recept på ny medicin och hjälpa dig med receptförnyelse. Detta är exempel på besvär som vi kan hjälpa dig med:
- Allergi
- Receptförnyelse
- Barn
- Eksem
- Utslag
- Urinvägsinfektion
- Munsår
- Hudbesvär
- Akne
- Psoriasis
- Pollen
- Hosta
- Feber
- Fobier
- Fästingsbett
- Insektsbett
- Huvudvärk
- Magbesvär
- Sömnsvårigheter
- Sjukintyg
- Oro
- Ångest
- Preventivmedel

Fysisk vård
Utöver digitala vårdbesök har Doktor.se också flertalet fysiska vårdcentraler. Om vi inte kan hjälpa dig digitalt så hjälper vi dig att komma i kontakt med den fysiska vården och eventuell remiss.

Vad är Doktor.se?
Doktor.se erbjuder digital vård enkelt genom din mobil eller surfplatta. Vi har erfaren och kvalificerad vårdpersonal i form av läkare, psykologer, specialistsjuksköterskor och barnmorskor som alla jobbar på fysiska vårdcentraler eller sjukhus när de inte hjälper patienter på Doktor.se.

Hur fungerar Doktor.se?
Ladda ner appen Doktor.se och logga in med mobilt BankID. Detta för att identifiera dig själv och ge oss rätt till att ge dig vård. I appen väljer du vilket besvär ärendet gäller för att vi ska kunna koppla ihop dig med rätt vårdpersonal. Du är igång med ditt ärende på bara 10 sekunder!

Mer om Doktor.se?
Doktor.se kan hjälpa dig med tips och råd vid många olika besvär. Du får en professionell bedömning av läkare, sjukskötersor och psykologer. Vid behov får du en remiss för vidare vård. Behöver du förnya ett recept kan du höra av dig till oss så hjälper vi dig snabbt och smidigt. Vi skriver också ut sjukintyg om läkaren bedömer detta som skäligt. Detta skrivs då ut från och med den åttonde dagen du är sjuk, och max en vecka framåt.

Dessutom har vi ett samarbete med Kronans Apotek så att du kan beställa hem din medicin direkt i appen. Hela vårdprocessen kan skötas digitalt och du behöver inte stå i långa köer på apotek eller vårdcental.

Uutta

Versio 2.3.27

Buggfixar och förbättringar

Arviot ja arvostelut

4,6/5
27 arviota

27 arviota

AnonRatings

Får bara era reklam på nätet.

Det är bara att sluta slösa pengar. Jag kommer aldrig använda era eller Kronans (eftersom ni samarbetar) tjänster. Bara att acceptera det.

P.S. hoppas CPI:n är riktigt hög 😘💸

Apin tietosuoja

Kehittäjä (Doktorse Nordic AB) ilmoitti, että apin tietosuojakäytänteet voivat sisältää tietojen käsittelyä alla kuvatulla tavalla. Katso lisätietoja kehittäjän tietosuojakäytännöstä.

Sinuun yhdistetyt tiedot

Seuraavia tietoja voidaan kerätä ja ne voidaan yhdistää henkilöllisyyteesi:

  • Omat yhteystiedot
  • Käyttäjä­sisältö
  • Tunnisteet
  • Käyttötiedot

Sinuun yhdistämät­tömät tiedot

Seuraavia tietoja voidaan kerätä, mutta niitä ei yhdistetä henkilöllisyyteesi:

  • Käyttötiedot
  • Vianmääritys­tiedot

Tietosuojakäytänteet voivat vaihdella esimerkiksi käyttämiesi ominaisuuksien tai ikäsi mukaan. Lisätietoja

Tuetut toiminnot

  • Perhejako

    Jopa kuusi perheenjäsentä voi käyttää tätä appia, kun Perhejako on käytössä.

Saatat pitää myös näistä