iPhone Screenshots

Description

Under växtsäsongen är det vanligt att man får problem med trädgårdens objudna gäster, t.ex sniglar, svampsjukdomar, löss mm. Hur ska du göra för att upptäcka skadorna och vilka motåtgärder finns? Till din hjälp så har vi tagit fram ”Friskare Trädgård” för iPhone.
"Friskare Trädgård" är en app för iPhone som används av både hobby- och yrkesodlare i kampen mot växtskadegörare i trädgården. Appen är utvecklad för svenska växtförhållanden och har flera olika sökfunktioner. Du får snabbt och enkelt utförlig information och förslag på åtgärder mot över 350 olika växtskadegörare. Om du inte vet vad skadegöraren heter, kan du istället söka på växt, växtdel eller angreppsperiod. All information finns samlad i appen, så du behöver inte vara uppkopplad när du söker information.

"Friskare Trädgård" har fyra sökfunktioner:

* Alla skadegörare kan listas i bokstavsordning sorterade efter svenskt namn, vetenskapligt namn eller efter vilken växt som drabbats. Om man t ex. sorterar på ros, visas appens alla skadegörare som angriper rosor.

* Med funktionen ”Sök skadegörare” kan du skriva in sökord, t ex ”gula fläckar” eller ”lus”. Du får snabbt upp en förteckning över de skadegörare, där det aktuella sökordet antingen ingår i namnet eller förekommer i beskrivningen.

* Om du inte vet vilken skadegörare som angripit växten, kan du använda funktionen ”Angreppsperiod”. När du har valt växt och angreppsperiod, får du snabbt fram en förteckning över de skadegörare som en växt kan angripas av under en viss period. Detta kan användas som förebyggande åtgärd, så att du alltid ligger steget före och kan undvika skadeangrepp.

* Med sökfunktionen ”Del av växt” går du steg-för-steg igenom en guide, där du först väljer växt och sedan väljer vilken del av växten som angripits. Denna funktion är mycket användbar om du snabbt vill få fram vilken skadegörare som angriper dina växter.

Alla bilder som finns i appen kan presenteras i bokstavsordning. Du kan välja att byta bild manuellt eller tryck på play, så visas bilderna som ett bildspel.

Varje skadegörare presenteras med en utförlig beskrivning, innehållande information om utseende, angreppsperiod och motåtgärder. Om det är en skadegörare som du ofta läser om, så kan du markera den som en favorit varefter du även hittar den i listan över favoriter. Notera att appen inte innehåller alla skadegörare som kan angripa alla trädgårdens växter. Förteckning över de växtskadegörare som ingår i appen, finns på hemsidan http://www.gardenapps.se

I applikationen finns även utförlig information om nyttodjur, tips vid bekämpning, ordlista mm.

Språk: Svenska

What’s New

Version 1.4

* Uppdateringar för iOS 11

Information

Provider
Infopartner of Sweden AB
Size
69.9 MB
Category
Reference
Compatibility

Requires iOS 8.1 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

Swedish

Age Rating
4+
Copyright
Price
3,49 €

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like