Captures d’écran

Description

02 TAKSI ON TAKSIYHTIÖT YHDISTÄVÄ TAKSIEN TILAUSPALVELU

Mikäs se pirssin puhelinnumero olikaan? Mistä löytyisi luotettava kyyti? Eri taksiyhtiöiden numeroita on vaikea muistaa, ja tilaamiseen tarkoitettuja sovelluksiakin on melkeinpä yhtä monta kuin alan yritystä.

Mitä jos löytäisit nyt useamman luotettavaksi tiedetyn taksiyhtiön yhdestä ja samasta paikasta? Kuulostaisiko hyvältä, jos sinulla olisi vieläpä mahdollisuus vertailla ja valita vaikka se halvin kyyti?

02 Taksi mahdollistaa tämän!

Ja paljon muutakin. Lataa sovellus sujuvasti sekunneissa, niin näet paikalliset taksiyhtiöt, joiden kyytejä pääset vertailemaan hinnan, nopeuden ja arvostelujen mukaan.

Voit myös valita kyydillesi kiinteän hinnan, kun lisäät määränpään. Hinta pitää koko matkan ajan, ja voit seurata kartalta, missä luoksesi saapuva auto liikkuu.

02 Taksi välittää vain hyvämaineisten taksiyritysten kyytejä. Sovelluksen kautta tilataan kymmeniä tuhansia kyytejä kuukausittain! Kokeile sinäkin 02 Taksia, niin huomaat, miten taksin tilaus helpottuu ja nopeutuu.

NÄIN TILAAT AUTON 02 TAKSISTA

1. Ilmoita noutopaikka. Kun ilmoitat myös määränpään, saat kyydillesi kiinteän hinnan ja tiedät etukäteen, mitä matka tulee maksamaan.
2. Sovellus listaa kyytivaihtoehdot lähimmän auton, annettujen arvostelujen ja hinnan mukaan.
3. Valitse Sinulle sopivin taksi ja seuraa sen saapumista kartalta.
4. Kun matka on ohi, voit arvostella kyytisi ja vaikuttaa näin palvelun laatuun.

Jos tarvitset kyytiä myöhemmälle ajankohdalle, tee taksin ennakkotilaus. Ennakkotilaus luonnistuu helposti valitsemalla noutoajankohta tilausnäkymästä.

Sovelluksen kautta myös:
- tilataksin tilaus
- tilaushistoriasi ja aktiivisten ennakkotilausten tarkastelu
- soitto 02 Taksin valtakunnalliseen puhelinpalveluun 020230, jossa Suomen parhaaksi valitun asiakaspalvelun ammattilainen etsii toiveitasi vastaavan kyydin.

02 TAKSI -SOVELLUS ON KÄYTETTÄVISSÄ JO MONESSA KAUPUNGISSA

Tällä hetkellä sovellus on käytettävissä alueilla Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku, Kuopio, Lappeenranta, Pori, Rovaniemi, Lahti, Seinäjoki ja Oulu. Jos paikkakuntasi sijaitsee sovelluksen toiminta-alueen ulkopuolella, kuten Jyväskylässä, voit tilata kyydin 02 Taksin puhelinpalvelusta 020230, joka toimii kaikkialla Suomessa.

Sovelluksen toimialuetta laajennetaan alue alueelta.

KUMPPANEINA YHTIÖT, JOIHIN VOIT HUOLETTA LUOTTAA

02 Taksin kanssa toimivat yhteistyössä muun muassa Menevä, Taksi Länsi-Suomi ja Taxidata (Turku), Liuttu (Tampere), Expresstaxi (Tampere), Kivelä (Tampere), Tatsilla (Tampere), iTaksi (Tampere), K-Taksi (Kymenlaakso), Kymenlaakson taksi (Kymenlaakso), OTAXI (Oulu), Keskustaksi (Pohjanmaa) ja VieVie (Savo). Palvelun piiriin valitaan aika ajoin lisää hyvämaineisia yhtiöitä kyytivaihtoehtoja laajentamaan.

02 TAKSI ON JOKAISEN IKIOMA REITTIOPAS!

Kun tienoot eivät ole tuttuja tai on päästävä nopeasti ja siististi paikasta toiseen, on 02 Taksi oiva vaihtoehto liikkumiseen – varsinkin jos paikkakunnan reittiopas tuntuu hankalalta hallita, matkalle osuu liikaa julkisten vaihtoja ja matkustamisessa haluaisi päästä mahdollisimman vähällä vaivalla sekä ajalla.

02 Taksista tilatussa kyydissä pääset suoraan lähtöpaikasta määränpäähän. Kyyti on vain Sinua varten, jonka voit vieläpä valita itse sen mukaan, määrääkö matkaasi eniten hinta, nopeimmin luoksesi saapuva vai parhaat arvostelut saanut kyyti.

Lataa siis sovellus, kutsu kyyti luoksesi ja matkusta rentouttavin mielin!

Nouveautés

Version 3.1.3

Taksin tilaamisen tulisi olla helppoa ja siksi päivitämme 02 Taksi -sovellusta usein.

- Parannettu taksiyhtiöiden järjestämistä ajan, hinnan ja arvosteluiden perusteella

Mikäli haluat antaa meille palautetta, ota yhteyttä palaute@02taksi.fi. Kiitos, että käytät 02 Taksia!

Informations

Distributeur
020202 Palvelut Oy
Taille
66.9 Mo
Catégorie
Voyages
Compatibilité

Nécessite iOS 9.0 ou une version ultérieure. Compatible avec l’iPhone, l’iPad et l’iPod touch.

Langues

Anglais

Âge
4+
Copyright
Prix
Gratuit

Prend en charge

  • Partage familial

    Jusqu’à six membres de la famille peuvent utiliser cette app lorsque le partage familial est activé.

Vous aimerez peut-être aussi