Captures d’écran

Description

Handy banking services with Alpha Bank AL mobile application for smartphone or tablet.

We are where you are

We are where you are with our banking services directly on your smartphone or your tablet through an internet access. With the new mobile application of Alpha Bank Albania you can take control of your financials by performing the transactions you need 24/7.

Download today the Alpha Bank AL mobile application and benefit:
• Updates on your accounts, deposits and loans you have with Alpha Bank
• Utility payments
• Credit Card and Loan Payments
• Fund transfers to your own Alpha Bank accounts or to third parties accounts in local or foreign currency
• Fund transfers to other accounts in other domestic banks in local or foreign currency
• International Fund Transfer in foreign currency
• Management and maintenance of beneficiaries for specific transfers
• Option of saving transaction templates
• Opening of term deposits
• Bulk payment for companies
• FX inquiries
• Update on Alpha Bank promo offers
• Location of the nearest ATM and Branch
Become a member!
Visit us at any of the Alpha Bank branches and apply, filling in the e-Banking application form and start benefiting.

How do I login?
It is easy and secure; after filling the application form in our branches, you will receive your log-in credentials through SMS and e-mail.


Jemi aty ku ju jeni

Jemi aty ku ju jeni me shërbimet tona bankare direkt në telefonin tuaj smartphone ose në tabletin tuaj nëpërmjet një lidhje interneti. Me aplikacionin më të ri të Alpha Bank Albania për smartphone apo tabletë ju jeni në kontroll të llogarive tuaja duke kryer transaksione sa herë që ju dëshironi 24/7.

Shkarkoni sot aplikacionin Alpha Bank AL mobile banking dhe përfitoni:
• Informim për llogaritë tuaja, depozitat apo kreditë që ju keni me Alpha Bank
• Pagesa utilitare
• Pagesë të kartave tuaja të kreditit apo kredive tuaja
• Transferta fondesh në llogaritë tuaja në Alpha Bank ose në palë të treta në monedhë vendase ose të
huaj
• Transferta fondesh drejt bankave të tjera që operojne në Shqipëri në monedhë vendase ose të huaj
• Transferta fondesh ndërkombëtare në monedhë të huaj
• Menaxhim dhe mirëmbajtje për përfituesit e transfertave specifike
• Mundësi për të ruajtur dhe ripërdorur një transaksion
• Krijim depozite me afat
• Kalime pagash për klientët kompani
• Informacion mbi kurset e këmbimit
• Informacion për ofertat më të fundit të Alpha Bank
• Vendodhjen e ATM-ve apo degës më të afërt me ju

Anëtarësohu!
Na vizitoni sot në një nga degët Alpha Bank dhe aplikoni duke plotësoni formularin për e-Banking që të mund të përfitoni nga shërbimet e ofruara

Si funksionon?
Është shumë e thjeshtë dhe e sigurt; pas aplikimit në degë, ju do të merrni kredencialet me anë të SMS dhe e-mail në numrin e telefonit dhe adresën e-mail të deklaruar.

Nouveautés

Version 2.2.3

Application enhancement for giving users the facility on New Account Opening.

Informations

Distributeur
BANKA ALPHA ALBANIA / ALPHA BANK ALBANIA SH.A.
Taille
85.2 Mo
Catégorie
Finance
Compatibilité

Nécessite iOS 9.0 ou une version ultérieure. Compatible avec l’iPhone, l’iPad et l’iPod touch.

Langues

Anglais

Âge
4+
Copyright
Prix
Gratuit

Prend en charge

  • Partage familial

    Jusqu’à six membres de la famille peuvent utiliser cette app lorsque le partage familial est activé.

Du même développeur

Vous aimerez peut-être aussi